2777
2789
دختراش از من بزرگترن یکی ک عروس دوماد داره اون یکیم دومیو زاییده من نبودم

خب همین دیگه این رسما رو هر کی راه میندازه برا خودش نیس برا بقیه هست.حالا نمیخوام بگم مادرشوهرت اینا هم اینجورین.ولی بعضیا خیلی خودشونو زرنگ میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارسم داشتیم دیگه خبری نیست ما میچینیم بعد یه خون میکنیم عصرانه وشام میدیم من پارسال که گرفتم سرویس چوب پسرم سفید بود ووسایلاش سبز و فیروزه ای بود کارت دعوت گرفتم وفرستادم عصرونه هم میوه وشیرینی و ابمیوه دادم با ژله شام هم چون خون کردیم چلوگوشت دادیم خیلی هم خوش گذشت کلی هم کادواوردن وکلی هم رفصیدیم ولی الان دیگه خبری نیست موقع زایمان میان میبینن من خودم همش میگفتم اگه دختربود میگیرم اگه پسربودنمیگیرم چون پسر مراسم ختنه سوری و عقیقه داره ودخترفقط عقیقه.

بغل بگیر مرا.....تابگویم به همه...اوفقط جان من ویارمنه❤
خب نگیر دیگه. بعدا میبینن والا برای جهازم دوست داشتم، چون من شب عروسیم رفتم هتل و کسی نیومد خونم و ...

دقیقا منم مثل مادرتم بخاطر همینم تیکر بارداری نذاشتم😥

احساس میکمم کسی ک باردار نشده دلش میشکنه

حالا ما تو اینا ک میان دیدن دختر ندارن ک براش سیسمونی بخوان بگیرن نتونن اما میگم لزومی نداره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

خب همین دیگه این رسما رو هر کی راه میندازه برا خودش نیس برا بقیه هست.حالا نمیخوام بگم مادرشوهرت اینا ...

حالا جلو جاریام گفته بود بچه شون پسره اون اولا میگفت پسر باشه میخوام براش ی جشن مفصل بگیرم الان ک دختره اصلا صداشو در نمیاره🙄😏

من گرفتم فقط اش دادیم اونم فقط خانوما

خانواده من خاله هام وزنداییم و مامان بزرگام و عمه هام و زنعمو هام بودن هر کدومم یا برا خونه یابرا نینی کادو اوردن

خانواد شوهرم مادر شوهرم فقط زندایی های شوهرمو ات بیان چون با عمه شوهرم و زنعموهاش قهره اونا هم دست خالی اومدن

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
خب نگیر دیگه. بعدا میبینن والا برای جهازم دوست داشتم، چون من شب عروسیم رفتم هتل و کسی نیومد خونم و ...

منم پاتختی نداشتم یعنی خودم نخواستم. فردای عروسی رفتیم مشهد پا بوس امام رضا(ع)

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من گرفتم فقط اش دادیم اونم فقط خانوما خانواده من خاله هام وزنداییم و مامان بزرگام و عمه هام و زنعمو ...

اومدن نشستن رفتن یا بزن برقص داشتین

اه.مگه عصر حجره .بچه سالم باشه دختر پسر نداره

اینا تو حجر مغزشون البته برای عروساش برای دختراش اشکال نداره😶