2777
2789
عنوان

بچه خوبه ولی همون یکیش کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 101 پست
معمولا کسانی دوست دارند  دوباره بچه  بیارند که  یا بچه اروم دارند یا نیروی کمکی!!!&n ...

یا پول و ارامش گلم پول باشه پرستار هست کلاس بیرون هست مسافرت هست بچم استرس مادر دریافت نمیکنه که 

اگه هوسه یدونه بسه!!!!

دقیقا میخواستم بگم...اگه هوسه ی بار بسه....از قدیمم گفتن بچه داری ب داری منظور طناب دار هستش خخخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نفس کار بدشون نمیاد ...بخاطر شرایط اقتصادی مجبورن اینو بگن

من خودم شوهرم از نفس كار بدش مياد گفت يه دونه و تامااااامممم😂😂😂

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
والا تا ازدواجم بکنن همینه ؛؛ تو هر سنی یه چیزی دارن بالاخره

خوب براي همين ميگم يكي بسه و ربطي به ساكت و نق نقو بودنشون نداره 

مطمئنم هیچ بچه ای مثل بچه من اذیت نکرده از روز اول سینه نگرفت شیرخشکی شد تا 6ماهگی شب تا صبح فقط گ ...

وااای خدا بهت صبر بده،،؛ سردرد گرفتم از حرفات😐 واقعا خوشبحال اونایی که بچه اروم دارن؛؛ حالا من پسرم غذا میخوره،، شیرمم میخورد خداروشکر،، ولی خب یه حور دگه اذیت میکنه

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...
دقیقا میخواستم بگم...اگه هوسه ی بار بسه....از قدیمم گفتن بچه داری ب داری منظور طناب دار هستش خخخخ

😀😀از نوع طناب کلفت 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
وااااي دقيقااااااا عين مني منم اعصاب ديگه ندارم......چون تموم مسولييت بچه ام بامنه و واقعا دست تنها ...

من شوهرم به شدت کمکم کرد؛؛ ولی خودم غریبم و دگه اونم خسته شده؛؛؛ خدایا چقدر غررر زدم امشب🤣

جالبه واسم و البته باورشم سخته تا حدودی😁😁

باور كن . شديدا عاشق بچمونه ولي از بيشتر از يكي بدش مياد . يكي و تربيت درست رو دوست داره .

به شدت موافقم باهات،پسر من یازده ماهشه،تا شش ماهگی به خاطر کولیک و رفلاکس و ...همش گریه میکرد و تو بغلم بود راه میبردم و تکونش میدادم تا آروم شه،بعد اونم دیگه عادتش مونده بود تو سرش که مدام بغلمون باشه،دو سه ماهم طول کشید که این عادتارو از سرش بندازیم،الانم که هرکی میخواد پاشه این میگه باید بغلم کنی،یکریز کلاه به دست نشسته جلوی در ورودی و داره نق میزنه که درو باز کنم بره بیرون،اصلا بلد نیس خودش بازی کنه حتما باید بشینم کنارش...

خلاصه که کلافه ترینم...از کت و کول افتادم،شوهرم که حرف بچه ی دوم میزنه میخوام خفه اش کنم

میگن اولی نق نقو باشه، دومی آرومه. خخخخ. واسه من که همینطور شد.😆. ولی کلا دومی اگه اختلاف سنیش با ا ...

یعنی دوباره دور از جون شما خر میشم بچه بیارم😂