2777
2789
عنوان

بچه خوبه ولی همون یکیش کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 101 پست
اتفاقا هست عزيزم همين سايت خيليها بچه ميخوان شوهرا مخالفن

از نفس کار بدشون نمیاد ...بخاطر شرایط اقتصادی مجبورن اینو بگن

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
اره بچه های جاری منم اینطوریه میگن به دوران بارداری برمیگرده چه میدونم من دوسال ازدواج کردم از ترسم ...

والا من دوران بارداری عالی بودم ،، نه هیچ دردی نه تهوع نه ویار هیچییییی همش پیاده روی و گردش و بازار بودم تا شب اخرم که رفتم بیمارستان پارک بودم😂ولی بچم‌به شدت بیقرارررررر طوری که همسایه ها میومدن

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای پسر من 5سالشه همشمیگه ابجی داداش میخام دلم براش میسوزه دیگه عادت کرده خودش بازی میکنه. من میخاستم امسال اقدام کنم که این وضع شد والا تو این مملکت بخذا محضه غلطه  ولی باز موندم سر دوراهی

BabyFetus Ticker

میگن اولی نق نقو باشه، دومی آرومه. خخخخ. واسه من که همینطور شد.😆. ولی کلا دومی اگه اختلاف سنیش با اولی مناسب باشه به سختی اولی نیست. چون اولی هم کمکته و هم اینکه خیلی وقتا سرشو گرم میکنه و لازم نیست مادر باهاش بازی کنه.

با توجه به اسم کاربریت باورم شد 😀😀صرفا جهت فان 

😂😂😂

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
بشدت درکت میکنم. بچه من از اول نا اروم کولیکی گریه ای جیغ تا الان که دوسال و نیم همچنان جیغ جیغو و . ...

دقیقا بچه منو میگی؛؛؛ دگه حوصله حتی یه نق کوجیکشو ندارم؛؛ چون تنهای تنها بودم همش پیش خودم بوده؛؛ خسته شدم دگه

شیطونی اره،، نه نق و گریه . بچه من اصلا شیطون نیس ؛؛ ولی به شدت گریه ای نق نقو

پسر منم اذیت کنه در حدی ک مادرم میگه تو ی بچه نداری انگار دوتا سه تا بچه داری بزرگ میکنی...ی روووند دهنش بازززز ور میزنه دو سالو ۹ ماهش همش دارم میگم گریه نکن بفهمم چی میخوای چییی میگی...شوهرمو ک بیچاره کرده نرسیده میگه بیا کشتی بگیریم بعد ی عالم میزنتش ب بهانه کشتی امشب ک شوهرم میگفت بچه نزززن اون میگفت حقته..ما هنووو جرات نداریم تز دستش بریم ی رستوران مثل ادم بشینیم...ی مسافرت تو ۸ ماهگی رفتیم واااییی نگم برات ک چههه کرد با ماااا.....بسته بابا یکی بسته مگه چقددد دیگه من ی خانم ۲۸ ساله میمونم تو اوج بهترین سالای عمرم هی باید بگم بکن نکن......والا خودم ی برادر دارم تک بودم راضی تر بودم...خواهر بردار داشتنش واجب نیست والا گلی ب سر هم نمیزنن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دو سالگي كاملا نرماله عزيزم  ٢ و ٤ سالگي همينه

والا تا ازدواجم بکنن همینه ؛؛ تو هر سنی یه چیزی دارن بالاخره

مطمئنم هیچ بچه ای مثل بچه من اذیت نکرده

از روز اول سینه نگرفت شیرخشکی شد

تا 6ماهگی شب تا صبح فقط گریه میکرد

از 4ماهگی شیرخشکشم تو بیداری نمیخورد و فقط تو خواب شیر میخورد

از 5ماهگی تا الان که دوسال و دو ماهشه دنبالشم که غذا بخوره

الانم که نگران حرف نزدنشم دائم

ولی بازم میگم خداروشکر که بچم سالمه و به امید خدا 2-3سال دیگه میخوام یه بچه دیگه بیارم😊😄😃

پسر منم اذیت کنه در حدی ک مادرم میگه تو ی بچه نداری انگار دوتا سه تا بچه داری بزرگ میکنی...ی روووند ...

عزیزم خدا بهتون صبر بده بعدشم به ما،،بخدا منم صددفه گفتم یکی داشتم ولی انگار دوتا بزرگ کردم،، پسر من یه روز ارومه فرداش تلافیشو درمیاره،، چه میدونم والا ،،