واقعا بچه ای که نورادیش به شدت بیقرار بوده؛؛ الانم که ۲ونیم سالشه یه روز خوبه یه روز همشششش نقققققق ؛؛ دست تنها هم باشی،، واقعا چطور بعضیا ۲تا و ۳تا میارن من که تو یکیشم موندم؛؛ به شدت عاشق بچم ولی دگه کشش و حوصله ندارم بس که خسته شدم ؛؛ یکی ام از سرم زیاده
گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
معمولا کسانی دوست دارند دوباره بچه بیارند که یا بچه اروم دارند یا نیروی کمکی!!!&n ...
من هیچکدومو نداشتم باورت میشه؟😂😂
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
حالا من چون بچم پسر نشده شوهرم اصلا بغلش نمیکنه باهاش بازی نمیکنه از گریه خودشو بکشه ریلکس در حال بازی کلش برعکس خانواده شوهرم اصلا فرق نمیزارن حالا میدونه تعیین جنسیت بچه دست خودشه فکر کنم مردانگی و تو پسر آوردن میبینه هی میگه داداشام بچه اولشون پسر شد و... چیکارش کنم خیلی ناراحتم 😔
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
بچه تو یه سنی بالاخره اذیت میکنه. بهتره تو کوچیکی باشه. من خیلی دیدم اونایی که کودکی شلوغی داشتن بزرگ میشن ارومن و بالعکس.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض