رفتیم خ فامیلشون به گوشیم اس داد موهات بیرونهههههه والا در اون حدیم نیس ک ضایه باشه زنونه رفتیم اتاق خواب برگشتنی با مانتوی بلندم تا ساق پام .اومدم خونه گف چرا با مانتو اومدی اااای خدااااا😢😢😢😢
اصلاااا ب حرف منم گووش نمیده ااااصلا و اصلا تو جمع باهام حرف نمممیییزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینا از همون اول باید به این تفاوت فکر میکردن و به تفاهم میرسیدن. الان هم یکیشون باید گذشت کنه چه به ...
حرف شما درست ولی به گفته خودشون از اول با هم طی کردن و الآن آقا داره میزنه زیرش. شما با آدم پیمانشکن و بدعهد چه رفتاری دارید؟ چرا آقایون فکر میکنن میتونن به زناشون امر و نهی کنن؟ چون یه عده مثل شما در برابر زورگوییهاشون کوتاه میآن و اونها هم دور برمیدارن و جامعه هم که مردسالار، فبها. من باشم به هیچ عنوان کوتاه نمیآم. من کسی رو میشناسم که محجبه بود و شوهرش دلاش میخواست که حجاب نذاره. یعنی برعکس این قضیه. هیچ فرقی ندارن
تازگیا اینجوری شده متنننرفم ازشون هم شوهرم هم ننش😠😠
چی بگم والا . اما سعی کن بهانه دستش ندی و بحرفش باش ولی کم کم باهاش صحبت کن و راضیش کن زندگی مستقل فقط این نیست که تنها زندگی کنید آدم تویه خونه پر جمعیت هم می تونه مستقل باشه . البته نرم نرم و با محبت و مستقیم نگو شما اینطوری با مثال بگو مثلا بگو شوهر یکی از دوستام هرچی میشه به مادرش میگه یا دوستم فلان بدی رو داره
درست میشه، من خودم با اینکه هر دو طرف مذهبی و در ظاهر هم عقیده بودیم خیلی از دستشون مصیبت کشیدم، ولی الان چهارسال میگذره، با کلی آدم با تجربه مشورت کردم همه گفتن اگه شوهرت خوبه و ارزش زندگی کردن رو داره، مدارا کن، رابطه تو مدیریت کن، کارایی که باعث حساسیتشون میشه جلو چشمشون نکن، من الان بعد از چهارسال زندگی، خداروشکر قلقشون دستم اومده، باهاشون کج دار مریض مدارا میکنم، کمتر رفت و آمد میکنم، خداروشکر راضیم