2777
2789
عنوان

وااای خدا من دگ روانی شدم رفت..😢😢😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخود کرده. چه قدر بهش رو دادید. بگید موهای خودمه اختیارشون رو دارم

شوهر منم چند وقت پیش گفت بیرون بودن موها تا دو انگشت معقوله نه یه وجب! گفتم عشقم تو منو با یه وجب دیدی! البته عمدا اونقدر نمیذارما ولی خب شال از سرم فراریه! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
برررعکس حالا همه تعرییف میکنن زندگیت خوبه شوهرت عااالیه و فلاان. ولی کو من خوشبخت باشم

ببین نکات مثبتش رو ببین. بقیه بخاطر چه چیزایی از زندگی و شوهرت تعریف میکنن؟ رو همونا تمرکز کن. خودت باید باورت بشه خوشبختی

راجع به حجاب و پوشش قبلا چطور بودی؟ از اولش مانتویی بودی؟ دوست داشت چادری بشی؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عزیزم این مسئله کمی نیست که، آدم تو مراسم خواستگاری درباره این چیزا حرف میزنه که بعدا اینطوری به مشک ...

برادرزاده من تو مراسم خواستگااری به نامزدش گفته بودکه من مانتویی ام و چادر نمیپوشم

اونم قبول کرده بود

اما بعد عقد مادر شوهر مجبورش کرد چادر بپوشه

الان کلی باهم مشکل دارن

دروغگوهای لعنتی

آقا ماهایی هم که زندگی خودمون خوبه میایم اینجا از دس شوهرای شما حرص میخوریم   اینارو از کجا میجورین انگار اسیری آوردن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل