2777
2789
عنوان

خارش واژن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما به یه اورولوژیست مراجعه کن

عفونت ادرار و مجاری ارداری توی خانمها شایع هستش ولی شما درمانش کن حتما که نزنه به کلیه هات

من خودم این مشکل رو داشتم رفتم متخصص

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
پیاز درمانی کن..هرچی عفونته از بین میبره..البته درست وغلطشو نمیدونم

چطوره؟؟

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

ازبس قرص  چرک خشک کن   ادم میخوره,دیگه   جواب نمیده,  باکترهای خوب  اون منطقه  هم نابود میشه,  به نظرم  به مدت طولانی   دیگه بی خیال باش , به جاش    از  روش های که دوستان گفتن, مثل دود عنبرنسا,یا عسل,  یا  ماست  چ  مالیدنش,چ  خوردن هرروزش  ,استفاده کن,   اگه  متاهل هستی   از کاندوم  استفاده کن   عالیه,   لباس زیرتو  تندتند عوض کن  اما  با دستمال کاغذی  خودتو  خشک نکن,  شاید همان دستمال  باعث عفونت بشه,   شب ها  که همه  خوابن,  ننیم ساعت  یه ساعتی,همین جوری که  مشغول  گردش در نینی سایتی بدون لباس  باش درجریان هوا  قراربده.  

حتما به یه اورولوژیست مراجعه کن عفونت ادرار و مجاری ارداری توی خانمها شایع هستش ولی شما درمانش کن ح ...

اخه جواب نمیده من دکتر رفتم موقتی لعنتی،دیگه خسته شدم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
لباس زیرهات بنداز دور جدید بگیر اگه میهوای نگه شون داری  تو اب جوش بنداز و اتو کن بیرون واژن ...

باسشوارخشک کنیم ضررنداره؟چون میگن بادستمال خشک نکنین

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ازبس قرص  چرک خشک کن   ادم میخوره,دیگه   جواب نمیده,  باکترهای خوب  اون منط ...

این کارا رو کردم ،بجز ماست ک میگن باید بدونی رحم گرم یا سرد،،چون ماست سرد 

و چند وقت پیش یکی نوشته بود عنبر نسا باعث باطل شدن دعا میشه و جایی ک قران دود نشه،دیگه انجام ندادم

ممنون گلم

این کارا رو کردم ،بجز ماست ک میگن باید بدونی رحم گرم یا سرد،،چون ماست سرد  و چند وقت پیش یک ...

من خودم  از کاندوم  استفاده کردم  دیگه عفونت نگرفتم,    هر شب  هم   موقع خواب  بدون لباس هستم,     شاید یه سالی فقط  پول دکتر و دوا   دادم,   داغون شدم,  خوب نمیشد,   ماست  یه کاسه   میخورم . 

ممنون  عزیز