2777
2789
عنوان

لباس برا عید 😓😓😓

520 بازدید | 29 پست

میدونم هنوز خیلیی مونده هاا ولی من از الان استرس گرفتم ک چه لباسی بگیرمو بپوشم😓😓😓

اگر تو بچه بودی،به این ادم بزرگی ک الان هستی میبالیدی؟!(:
تورو خدا به ما استرس وارد نکن لااقل😂😂😂 

😂😂واقعا من استرسم گرفته از الان بین چندتا مدل لباس موندم 😓😓😓خیلی سختمه انتخاب کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشا به سعادت بخاطره این دله بی دردت 😐

حالا انشالله یه خوب و شیکشو گیر بیاری ما هم واست دعا میکنیم😁😁😁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

من. اصلا عید لباس نمیخرم .  اشتباه محض هست . هر چی جنس بنجال هست میارن با قیمت دوبله میفروشن . در طول سال خرید میکنم . بعدشم فروشنده ها همه یک کلام و ی قرون هم تخفیف نمیدن

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
واقعا انقده مهمه ؟ از بچگی از لباس نو برای عید متنفر بودم 

عه چرا اخه من برعکس تو خیلیی ذوق داشتم از بچگی

خوشا به سعادت بخاطره این دله بی دردت 😐 حالا انشالله یه خوب و شیکشو گیر بیاری ما هم واست دعا میکنیم ...

ووییی مرسی😂😂

من. اصلا عید لباس نمیخرم .  اشتباه محض هست . هر چی جنس بنجال هست میارن با قیمت دوبله میفروشن . ...

اخه نمیشه اینجوری 😓

اخه نمیشه اینجوری 😓

آره خیلیا مث شما شور و شوق لباس عید دارن . ولی من بدم میاد . فقط یادمه بچه بودم واسه عید لباس برام میگرفتن .از وقتی که مستقل شدم دیگه عید لباس نخریدم

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .