2777
2789
عنوان

گیتار🎻

| مشاهده متن کامل بحث + 19629 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استادم گفت:واسه شروع خوبه، اما قطعا یاماها صداش خییلی بهتر و خوش آهنگ تره  اما الان که پیشر ...

اها که اینطور ممنون انشالله که حرفه ای بشی😍👌

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
بچه ها راجع ب ويلون هم اگه اطلاعى دارين بگين البته با اجازه اسى جون😘

من دوست دارم اما شنیدم خیلی ساز سختیه.اما اگه علاقه داری حتما برو موفق میشی  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
چقد گرون من ماهی 100تومن واسه سنتور

اره احتمالا شهرای مختلف و اموزشگاه ها فرق دارن

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
چرا حتما میشه بستگی به استادت داره.فکر کنم استاد من زیاد سخت میگرفت تازه بهم گفت اسپانیایی بخر اونم ...

مرسی عزیزم من در حد مبتدی میخوام یاد بگیرم که تو کلیپ فرمالیته عروسیمون باشه😘

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
مهم تون صدات نیست که مهم رو نت خوندنه از بدترین صداها هم خاننده در میاد اره باید خوند من استادم شوه ...

اع چه رمانتیک بعد عاشق شدین تو دوره اموزشی؟😍😍

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
نه نت مخصوص خودشو داره خوبه بدونیا اما مهمم نیست برای پیانو نت خیلی خیلی مهمه گیتار نتش راحته

ممنون عزیزم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
مرسی عزیزم من در حد مبتدی میخوام یاد بگیرم که تو کلیپ فرمالیته عروسیمون باشه😘

چه قشنگ انشالله خوشبخت بشین

بچه ها راجع ب ويلون هم اگه اطلاعى دارين بگين البته با اجازه اسى جون😘

راحت باش گلم💜

خب اخه هزینه کلاسشم خیلیه من ماهی ۱۷۵ میدم هی میگم غلط کردم تو این گرونی   ولی خب دوسش دارم ...

جدی😢اصن منو چه به گیتار😢😂

سنتورم خیلی گرون شده اومدم سنتورمو عوض کنم میگه شده 4میلیون.😩😨من سال 86 خریدمش دویست تومنفعلا دست ...

نمیدونم چرا ساز یعدفعه گرون شد🤨🤨😢