2777
2789
عنوان

گیتار🎻

| مشاهده متن کامل بحث + 19629 بازدید | 82 پست

کلا موسیقی آسون نیست و واقعا صبوری و تمرین میخواد..هر روز حداقل یک ساعت باید تمرین کنی و تقریبا برای همه سازها چند سال زمان میخواد تا در حد خوب بزنی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال یادمه500بود

اره متاسفانه الان خیلی گرون شده.حتی تا ۱۸۰۰ هم شنیدم رفته بودم الان یه ذره پایینتر اومده مثلا  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

به زمانش فکر نکن اهنگ اهنگ جلو میری شاید یک عمر هم زمان برد حرفه ایم شدی هر ماه یک اهنگ میشنوی میری تمرین میکنی درش میاری

اصلش تمرینه و تمرین سخت نیست فقط دستات اولش تاول میزنه کم کم عادت میکنی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من تازه یه ماهه کلاسشو میرم ولی فکر نکنم با چن جلسه بشه یاد گرفت  من یاماها خرید c70 شد ۱۴۰۰ ...

من یکی از دوستام بهم گیتار کادو داده یعنی نمیشه با هرگیتاری شروع کرد؟میخواستم برم یاد بگیرم اگه خوشم امد ادامه بدم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

واى نااميد شدم من فك كردم همه ميتونن ياد بگيرنو خوب بزنن

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩خواهرى ميشه لطفا براى حاجتم صلوات بفرستى💚💚💚اون كه هواتو داره مراقب دل منم هست  مراقب منم هست   
من جلسه ششم هست که دارم میرم گیتار  یادگیریش آسونه منتها به شرط داشتن علاقه و تمرین زیاد من و ...

اع ممنون گیتارش خوبه؟صداش چه فرقی با یاماها داره؟

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
عزیزم به نظرت سخته یا اسون؟اره میدونم همه میگن c70یاc40ولی بودجم نمیرسه تا انقد:(

چقدر میخوای هزینه کنی؟فکر کنم ایرانی ها ارزونترن اما استاد من گفت نخر نمیدونم چرا

والا با ۴ جلسه رفتن به نظر من اگه تمرین کنی یاد میگیری چیز غیر ممکنی نیست مهم علاقه هست.من دوست دارم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
منم خیلی دوس دارم اما بلد نیستم اما دختر خالم گیتار میزد ی سال رفت اما وسطش ولش کردو نرفت سختش بود ...

مرسی گلم💜

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
من برا پسرم گیتار گرفتم همراه با سی دی آموزشی. ولی هیچوقت نمیشینه یاد بگیره. منم بعضی وقتا همینطوری ...

کلاس بفرستش خیلی بهتره

عزیزم به نظرت سخته یا اسون؟اره میدونم همه میگن c70یاc40ولی بودجم نمیرسه تا انقد:(

شوهرم میگه اینا از خوبای سطح پایینه بودجت میرسه بخر بعدا حرفه ای شدی عوض کن اینا دستش کلفت تره هرچی دسته نازکتر و فاصله بین سیم و فرت ها کمتر باشه بهتره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من ak80 دارم اگه شجاعت خوندن اونم با صدای بلند توی جمعو داری برو یادبگیر اصل گیتار زدن به خوندنشه

زیاد ندارم اخه باید صدا خیلی خوب باشه من صدام بچگونس😂سر کلاس استادش میگه بخون؟

به زمانش فکر نکن اهنگ اهنگ جلو میری شاید یک عمر هم زمان برد حرفه ایم شدی هر ماه یک اهنگ میشنوی میری ...

استادم دیروز دستمو نگاه کرده میگه خوب تمرین نکردی باید انگشتات ترک خورده باشه  من سوسول  

واى نااميد شدم من فك كردم همه ميتونن ياد بگيرنو خوب بزنن

همه میتونن راحته فقط اگه بخونی باهاش صداتو ول کنی تمرین اواز کنی سعی کنی یک اهنگو بارها گوش کنی و رو نت بخونی

با تمرین برات راحت ترم میشه