2777
2789
خونه بابام منتظر میشینم از خونه نامزدم سبدی که خودمون خریدیم و پر از خوراکی کردیم بیارن و من مثلا س ...

😅😅😅😅خیلی باحال گفتی

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوستای قدیمی  شب یلدا امسال یلدا با دوستامون

هستیم  دور همی  اهنگ و رقص تم یلدا دوستم خیلی سلیقه اش خوبه اون زود تر میاد که باهم تزین دسر و ژله تم یلدا انجام بدیم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
مامانتینارم دعوت کن 

نمیشه عزیز دلم اخه اونا مراسم خودشونو دارن 

بیچاره اگه بدونه اسمشو گزاشتم گلممد 😂😂😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
خونه مامانم دعوتیم ولی ب خاطر این ک مادرشوهرم ناراحت نشه ۵تا ۷ و نیم میرم خونه مادرشوهرم و ۸تا آخر ش ...

این همه تدارک میگی برنامه خاصی ندارین؟😕

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
هردلیلی داشته باشه شما نباید اینطوری حرف بزنی که. اگه تیکر بارداریتم واقعیه که دیگه خیلی زشته واقن ک ...

باشه وقتی نفس از جای گرم بلند بشه همینه،نمیدونی تو زندگی بقیه چی میگذره اظهار نظر نکن حداقل قبلش یه نگاه بکن ببین چیکار کرده که میگم

باشه وقتی نفس از جای گرم بلند بشه همینه،نمیدونی تو زندگی بقیه چی میگذره اظهار نظر نکن حداقل قبلش یه ...

من بدترین حالتشو در نظر گرفتم میگم بازم پدر همسرته و حرمت داره. حداقلش اینه که بی تفاوت باشی ولی اینطوری حرف زدنتم درست نیست. بازم خودت میدونی. موفق باشید

اخه با خانواده خودم خیلیییی خوش میگذره با خپاهرم و داداشم انقدر جلف بازی در میاریم میخندیم

ولی با مادرو پدر همسرم سنشون خیلی بالاست باید بشینیم همو ببینیم 😔

دیدید دختر چه خوبه مادر شوهرم دختر نداره همیشه تنهاست دوتا پسر داره مامانم دوتا دختر یه پسر همیشه چراغش روشنه بعد هی بگید بچه پسر میخواستم دختر شده قدر نمیدونید دیگه 🤔

یه کلام از مادر عروس 😎

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

ما میرویم خونه مادربزرگم البته پنج شنبه شب.مامان بزرگم پیشواز می‌ره😂😂😂😂😂

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
این همه تدارک میگی برنامه خاصی ندارین؟😕

آخه فامیلای جدیدمون میان هیچ کاری نمیشه کرد تم یلدا داشتم لباسای با نمکم نمیشه پوشید حتی پاپوش قرمزمم موندم بپوشم یا نه!

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

من شوهرم نیس بادوتا بچه هام هستم مامانم گفت بریم اونجا شاید خاله م هم بیاد سا ل پیش پدر مادر و پدر شوهر مادر شوهر دعوت کردم سالای قبلم هم یه سر خونه پدر شوهر بودیم هم خونه بابام