2777
2789
عنوان

صورت زشت من😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 21891 بازدید | 323 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما ی کاری کردی دیگه ما از پشت کوه که نیومدیم دانشگاهم رفتیم حالا یا دانشجوی بی نظمی هستی یا ...

هر کاری هم کرده باشه که با توجه به گفته هاش حتما نکرده 

نباید اون کارو پیش بقیه ی دانشجوها انجام میداد استاد شخصیت ضعیف خودشو نشون داده 

بخدا تا بهم زور میگن لبام قفل میشه نمیتونم حرف بزنم قشنگ لال میشم کاش اینجوری نبودم  

بدهکارشون که نیستی.باید حواب بدی انا نه اینکه شخصیت خودت بره زیر سوال.با ادب باید برخورد کنی ولی از حقت نگذری

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
بعضی موقع ها یه جای می رم خیلی نگاهم میکنن خیلی ناراحت میشم منم میخوام پول اما جمع کنم عمل کنم تا حا ...

اگر تونستی عمل کن ولی من هر کی و دیدم ک لبش شکری بوده وای خیلی دوستداشتنی بوده هم قیافش هم حرف زدنش، عمه من هم همسن ه منه کوچیک بود کرکره کنده میشه میوفته رو لبش لبش شکری میشه، اما اصلا بهش فکر هم نمیکنه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
چفت خوب مسخره نمیکنی

کاش دوستم بودی من یقین دارم زیبایی فقط به خاطر چرتو پرتا اطراف این فکر منفی کردن تو سرمون تازه اتفاقا چیزایی که تعریف میکنی که رو بورسه اجی لب بررگ خیلیم قشنگه 

هر وقت حس کردی که توزندگی به ته خط رسیدی فقط چند لحظه به جکی چان فک کن و تومااااممم...