سلام دوستان حالم خیلی بده خیلی زیاد واقعا ناراحتم الان که دارم این تاپیک رو مینویسم کم مونده اشگم در بیاد اصلا داغونم اونم خیلی زیاد بخدا کسی دستش بهم بخوره بغضم میترکه امروز باکلی شوق تحقیق که نوشته بودمو به استاد بدم چون استاد گفته بود بدون اراعه دادن دو نمره میده و من چون اعتماد به نفسشو نداشتم به همون دو نمره هم راضی بودم درصورتی که خیلیا از رو خوده برگه فقط میخوندن و من خنگ گفتم من نکنم شاید به استاد بربخوره اومدم احترام بزارم
بعد رفتم بهش بدم نگاه نکرده جلو همه دانشجو ها داد میزنه که این چیه فکر کردی من قبولش میکنم گفت با خودت چه فکری کردی😡😡😡؟برگه ها رو پرت کرد صورتم
جلو همه خوردم کرد لهم کرد دستام میلرزن خفه خون گرفتم جوابشو ندادم نشستم سرجام دو دیقه بعد یه دختره خوش چهره رفت تحقیقشو داد نگاه ننداخته به تحقیقش قبول کرد
مشگل من قبول کردنش نبودمشگل من برخورد زشتش بود نمیخواست قبولم کنه نباید اینجوری تحقیرم میکرد
مطمعنم این درس منو میندازه چرا بابام باید کلی سختی بکشه پول شهریه بیاره اونوقت بعضیا راحت تو گرونی چه کارا که نمیکنن
کاش شهامتو داشتم خودمو میکشتم وجودمو از رو کره زمین پاک میکردم
حس میکنم کسی منو نمیبینه صدامو نمیشنوه وقتی درس جواب میدم بهم توجه نمیکنن درصورتی که من باصدایه رسا جواب میدم اونوقت دخترا خوش چهره چرتو پرتم بگن همه توجه ها سمت اوناست برا همین ترجیع میدم خفه شم
باورتون میشه حتی کسی تو صورتمم نگاه نمیکنه ؟😭😭😭😭
کاش میمردم همین