2777
2789
عنوان

صورت زشت من😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 21882 بازدید | 323 پست

استازتر علاف نکن بزار دیگه

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیزاری بریم

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
همه عملا ک مصنوعی نمیکنه  الان مماغ من مصنوعیه؟

حالا دماغ اگه بزرگ باشه واقعا خوبه عملش ولی ژل زدن لب هرمدلیش هر جوریش که باشه غیر طبیعی میشه معصومیت چهره رو از بین میبره...

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خداروهزار مرتبه شکر خیلی خوشهال شدم که یه دختره ساده دل پاک خوشبخت شد ایشالله همیشه باهم خوش باشین چ ...

ممنون گلم 

امیدوارم شما هم خوشبخت بشی 

ولی به نظر زشت نیستیا فقط اعتماد به نفس نداری وگرنه تو کلاس ما که از خیلی دخترا خوشگل تری تازه اونا که کلی غرور واعتماد به نفس دارن 

ادما حسی که دارن و بهم منتقل میکنن احتمالا تو هم حس زشت بودنتو به بقیه منتقل میکنی واسه همین اینجوریه 

از این به بعد فقط به این فک کن که من خوشگلم 

💚💜You and me together, nothing is better