2777
2789
عنوان

عقدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتام تو برو خونه ی اونا

شوهر آبجی من بعد عقدشون دیگه خونه خودشون نمیرفت فقط خونه بابام اینا بود کلا..میخواست بره هم خواهرم نمیذاشت

هروقت میرفتم خونه بابام معذب بودم ..من یکی که ذله شده بودم دیگه از دستش

مامانت اینام حق دارن

به نظر من اگه خانواده هاتون جوری هستن که با پیش هم بودنتون مشکل دارن نباشید پیش هم،  منو همسرم ...

خانواده اون ک ن .خانواده من حالا مامانم ظاهرو حفظ میکنه ولی فک‌میکنم بیشتر از این دیگه نتونه تو ظاهرشم نشون نده دلخوریشو تعصبین مثلا خانواده مامانم شهرمونم کوچیکه واسه اینه...به نظرت چجوری بگم ک ناراحت نشه اخه تا الان نزاشتم بفهمه کسی با موندنش مشکل داره

ببین من اگه جای تو باشم اصلا به شوهرم نمیگم

و به مامانم هم میگم همیشه یه اولین نفری وجود داره

و همین روند ادامه میدم.

البته این نظر شخصی منه

شوهرت قطعا ناراحت میشه و حقم داره

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

اگ خاهر مجرد داری واقعااا بدون ک مامانت راست میگه همینطور برادر مجرد ... بعدم مادرت نگران شما بند وآب بدی و کلاااا داماد از یادش بره عروسی گرفتن باورکن هم تورو دوسداره هم دامادشو ولی برای پدرت سخته ببینه هرشب دخترش بغل دامادش میخابه یکم سخته برای پدر دختر ...تو هم خوب گناه داری بنظرم بیشتر برو خونه مادرشوهرت یا اینکه کلا کم باشین کنار هم تا خیلی ب چشم نیاد و  حرف توش نباشه ان شالله زود عروس شی

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
ببین من اگه جای تو باشم اصلا به شوهرم نمیگم و به مامانم هم میگم همیشه یه اولین نفری وجود داره و هم ...

میگم بخدا اینقد حرف میزنم دو روز چیزی نمیگه باز شروع میکنه...

یا خدا خب چرا میموندین با این وضعیت؟ 

ما که بدبخت بودیم، بابام هرچی پول داشت داد زمین کنار خونمونو خرید شوهرمم هرچی پول داشت داد به بابام که چکاشو پاس کنه، تا بازنشست شه پول بگیره، پول مارو بده جهازم بده من برم. 

خانواده شوهرمم مذهبی و سنتی میگفتم عقد نباشید، شوهرم بهونه نی آورد پول ندارم باید کار کنم. 

اینجوری از هر دو طرف حرف و فحش خوردیم

خانواده اون ک ن .خانواده من حالا مامانم ظاهرو حفظ میکنه ولی فک‌میکنم بیشتر از این دیگه نتونه تو ظاهر ...

باهم برید بیرون، بهش بگو رفت و آمد زیاد صمیمیت زیاد میاره. 

من دوس دارم ارزش و حرمت تو و خودم کم شه، فعلا چاره ای نداریم. 

منم عاشق اینم پیش تو باشم ولی دوس ندارم تو فامیل و خانواده حرف دربیاد. 

تازه تو عقد زیاد زاهم باشید میگن دیگه چه عروسی ی برید خونتون دیگه