2777
2789
عنوان

بچه ها من چجوری پول جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 30039 بازدید | 92 پست
دقیقا مشکل اصلی! ولی دلمم نمیخاد شوهرم بدونه یهو پول لازم باشه سوپرایزش کنی هیجانش بیشتره 

من که نمی پسندم همسرم دروغ بگه،اونم وقتی که هیچ ضرورتی نداره.شمام فکر کن اگه همسرت همچین دروغایی بگه ناراحت میشی یا نه.اگه ناراحت میشی همچین کاری نکن.خدا رو شکر همسر شمام ظاهرا خسیس نیست پس چرا دروغ و کلک؟

من که نمی پسندم همسرم دروغ بگه،اونم وقتی که هیچ ضرورتی نداره.شمام فکر کن اگه همسرت همچین دروغایی بگه ...

اره خب راست میگی

من نگفتم دروغ بگم اخه بفهمه من دارم مثلا زورش میاد بره از بانک برداره پولای من که خونست از همونا برمیداره منم دگ زورم میاد برم بردارم همینطوری تااخر برج تموم میشه ههههه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی کامنت بذاره من لایک میکنم اگه ج ندم

میگم من ۳ ماهه عروسی کردم .۱۵۰۰ هم هرماه قسط داریم.خرجم ک داریم .بااین حال ۳ تومن جمع کردم..یه کارت جدا گذاشتم واسه پس انداز آیندمون...تو حساب منه.من جمع میکنم یه وقت خواستیم ماشینو خونه عوض کنیم پول باشه ک بشه...شما چطور با ۴ و۵ تومن نتونستی؟مستاجری؟

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

دوباره یه کارت دیگه دارم مثلا ماهانه ازش پول میگیرم میریزم تو اون...ولی رو اون واسه پس انداز حساب نمیکنم خرج میکنم...یعنی پس انداز مخفیانه ندارم...دلیلی نمیبینم

میگم من ۳ ماهه عروسی کردم .۱۵۰۰ هم هرماه قسط داریم.خرجم ک داریم .بااین حال ۳ تومن جمع کردم..یه کارت ...

اره مستاجرم

نمیدونم واسه همون مشاوره خاستم چجوری جمع کنم

اره مستاجرم نمیدونم واسه همون مشاوره خاستم چجوری جمع کنم

خب ما خونه ماشین داریم.اما مثلا مثل این ماه میبینی ۴۰۰ خرج ماشین شده...خرجای یهویی داریم..ولی بااین حال صرفه جویی میکنم.چقدر کرایه میدین؟شوهرت خودش حساب بانکی داره ک پول داشته باشه؟یا هردو صفرید؟

بابا قلک خریدم همش شوهرم یهو پول میخاد پارش میکنم میدم بهش  خب چیکاکنم

نه اصلا به شوهرت نگو که قلک داری , خوب اینجوری معلومه پولی جمع نمیشه دیگه دختر خوب , منم جمع میکنم ولی دور از چشم شوهر

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

خب ما خونه ماشین داریم.اما مثلا مثل این ماه میبینی ۴۰۰ خرج ماشین شده...خرجای یهویی داریم..ولی بااین ...

۹۰۰اجاره میدیم

جفت صفریم ههههه

نه اصلا به شوهرت نگو که قلک داری , خوب اینجوری معلومه پولی جمع نمیشه دیگه دختر خوب , منم جمع میکنم و ...

ااااااخ خودم جلو دهنمو نگرفتم گفتم هههه🤣🤣🤣😂😂😂😂

۹۰۰اجاره میدیم جفت صفریم ههههه

خب تو براش جمع کن.این حرفارو بیخیال پس انداز مخفیو این چیزا...برو حساب بانکی باز کن.کارتو بده دستش .بگو هرماه ۲ تومن از حقوق بریز تو این کارت .وازش خرج نکن و روش حساب نکن...۹۰۰ کرابه میدین ۱۱۰۰ هم خرج کنید.۲ تومنم جمع کنید...من این کاررو کردم...البته ما خیلی قرض داشتیم و داریم..تو ک فقط یه کرایس...بعدم من از اون موقع ک لوازم آرایشه عروسیمو خریدم دیگه لوازم نخریدم..اینجوری صرفه جویی میکنم..

خب تو براش جمع کن.این حرفارو بیخیال پس انداز مخفیو این چیزا...برو حساب بانکی باز کن.کارتو بده دستش . ...

اره بخدا ولی بقول تو خرج یهویی پیش میاد گیر میکنیم مثلا این ماه لپتاپم یهو سوخت خود ب خود نمیدونم چرا مجبورشدیم لپتاپ بخریم چون کارامون با لپتاپ نباشه نمیشه بیا کل پولا تموم شد این یهویی های ما خیلی زیاد تر از یهویی های شماست ک ۴۰۰تومن مال ما یهو ۳تومن میشه یا بیشتر همینم قسطی خریدیم اخه اگه ادم پس انداز کنه خب از همون میخره یهو پوچ نمیشه ک

اره بخدا ولی بقول تو خرج یهویی پیش میاد گیر میکنیم مثلا این ماه لپتاپم یهو سوخت خود ب خود نمیدونم چر ...

ولی همین کاری ک من میگمو انجام بده...موفق میشی..حقوق شوهر من فقط ۲۵۰۰ هست.با کلی قرض...موفق باشی دوستم