2777
2789
عنوان

بچه ها من چجوری پول جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 30039 بازدید | 92 پست
حتی هزارتومن از خرید روزانت موند تو کیفت بنداز قلک وقتی جمع بشه خودت مشتاقتر میشی به پس انداز

وااای همش شوهرم ازم میگیره برا پول تاکسی‌من نگم میره برمیداره خودش 😂😂😂😂

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا من به پدرم میگم شهریه دانشگاهم بجایی یک میلیون سه میایون دوتومن پس انداز میکنم یا هر ماه پونصد ...

عجب راهی ایول باید ب شوهرم همینو بگم ههههه وگرنه بفهمه پول دارم ک اصلا نمیذاره خرج میکنه

روزی که حقوق گرفتید انتقال بده و تا حقوق بعدی فقط واریز نه برداشت 

هرچقدر دوست داری به تناسب زندگیت مخارجتون صرفه جویی کن 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
روزی که حقوق گرفتید انتقال بده و تا حقوق بعدی فقط واریز نه برداشت  هرچقدر دوست داری به تناسب ز ...

اخه همین میخام بدونم شماها مثلا ماهانه چقد پس انداز میکنین؟

من از وقتي افتادم تو مود پول جمع كردن خيلي خسيس شدم قبلا تا قرون اخر خرج مي كردم و خوشحال بودم الان5 تومن دارم ولي خرج كردن برام خيلي سخت شده همش مي خوام جمع كنم نمي دونم واسه چي😔

one day i will tango with you
عجب راهی ایول باید ب شوهرم همینو بگم ههههه وگرنه بفهمه پول دارم ک اصلا نمیذاره خرج میکنه

اره بابا نزار بفهمه پول داری 

من مامانم یادم داد اصلا مرد بفهمه پول داری یهو حقوق برابریش گل میکنه میگه خودت خرج کن

طبق درامد شوهرت هرچی بهت داد پس انداز کن

مثلا بگو یه ظروفم از جهیزیم شکسته پول بگیر تا بری بخری الکی 

پولا بگیر بزار تو بانک بعذش ظرفو نشون بده بگو خریدم مرسی که هسی مرسی که دارمت از این حرفا

زرنگ باش از همین الان 

مثلا چقد توش بریزم ماه ای یا روزی 

اینحوری نمیشه 

بشین حساب کتاب کن 

خرج ماهیانه و روزانه و قبوض بنزین خرید لباس دکتر و...... رو ب طور میانگین بنویس 

سر ماه ی خرید کلی خونه برید 

همه چی تو خونه داشته باشن برا خرج روزانه روزی حدود ۱۵-۲۰تومن حساب کن (میوه سبزی لبنیات )

سر انگشتی حساب کن ببین چقد اضافه میاد 

همون مبلغ رو سر برج ک  حقوق واریز شد انتقال بده ب ی حساب دیگه ک به هیچ عنوان نباید بهش دست بزنید ته ماه هم هر چی اضافه اومد از حساب کتابت واریز کن تو اون حسابی ک قرار نیس بش دس بزنید 

من از وقتي افتادم تو مود پول جمع كردن خيلي خسيس شدم قبلا تا قرون اخر خرج مي كردم و خوشحال بودم الان5 ...

بابا این عالیه بخدا 

من ضعیفم ک نمیتونم پول جمع کنم نه شما

باورکن بعدا یهو برا خونه خریدن ماشین خریدن انشاالله ب دردت میخوره

عزیم چون میبینی شوهرت حقوقش زیاده که نباید خودت خفه کنی😀😁😁

عزیزم اتفاقا باید بفکر باشه زنی که بفکر پول پس اندازه واقعا اینده نگره و مردا خیلی خوب نمیتونن زندگی کنترل کنن