2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین واسه تو همین الانشم هیچی نیس

پری جون دیشب برای اولین بار زد بعد دو سه ساعت خوب شد،بعدش هم همینطوری موند،الان کسی ببینه مشخص نیست،ولی تو آیینه انقدر دقت کنی متوجه میشی،میخوام باد نکنه تا هفته دیگه مهمونی مهمی دارم

دلیلش مشخص نیس.دکترا هم نمیدونن اما بازم واسه تو خفیفه

پری من تازگیا رفتم پیش دکتر سنتی حاذق بهم گفت تا چهل شب، عرق رازیانه چشمت توش پلک بزن اولش میسوزه بعدش برای همیشه خوبه خوب میشی

واسه رفع خشکی چشم؟

آره عزیزم،بعدش گفت چهل شب که تموم شد یه قطره عسل چشم راست یه قطره چشم چپ،دو شب این کار رو تکرار میکنی،بعدش کنج ابروهات زالو میندازی،برای همیشه خوب میشی،نیازم به این دستگاه ها و پماد نیست

ولی من چون از زالو میترسم انجام ندادم

این دکتره خیلی حاذق و ماهره،همسایمون سرطانی بدخیم بوده که جوابش کردند همه دکترا و بیمار قندی رو خوب کرده با داروهای دست ساز خودش،خیلی با مطمئن بودن میگفت این کار رو دقیق انجام بده برای همیشه خوب میشی

آره عزیزم،بعدش گفت چهل شب که تموم شد یه قطره عسل چشم راست یه قطره چشم چپ،دو شب این کار رو تکرار میکن ...

اگر زالو رو خودش میندازه برو انجام بده

من کسی رو ندیدم درست کار کنه.میخاستم یه بار چشمم زالو بندازم.کسیوپیدانکردم بیخیال شدم

اگر زالو رو خودش میندازه برو انجام بده من کسی رو ندیدم درست کار کنه.میخاستم یه بار چشمم زالو بندازم ...

نمیدونم نپرسیدم ترسبدم جای زالو بمونه پیگیرش نشدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز