2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چجوریه

شاید واسه شما اینطور نباشه ولی من وقتی میرم بیجار دلم میگیره انگار همه شهر غمگینه

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

سلام من چهارسال بیجار درس خوندم . چهارسال از بهترین سالای عمرم تم بیجار تلف شد . به دید یه قاتل به دانشجوی غریبه نگاه میکردن سال نود من موهام کوتاه بود زنا وقتی از کنارم رد میشدن بسم الله میگفتن حس میکردم فضایی هستم . خیلی هیلی شهر خشک و مذهبیه . البته خوب و بد همه جا هست . اما واقعا اذیت شدم اونجا چون میفهمیدن دانشجو هستیم و غریب همه چی گرون بهمون میدادن . میگفتن دانشجوها شهرمونو به گند کشیدن . البته استارتر اینو بهت بگم که یه سیدی اونجا هست دعاهاش غیر ممکنه درست از اب درنیاد عالی عالی. اما متاسفانه بیشتر مردم شهز یه جورین همه محجبه و چادری .یکیم ببینن که مانتو پوشیده زن و مرد و کوچیک و بزرگ نگاش میکنن

خییییلی دلگیره شهرش،من ساکن کرج هستم ولی کلا اصالتا بیجاری هستیم و سالی حدودا 10بار میریم،وقتی وارد شهرش میشم دلم میخواد بترکه،اب و هواش خشک و سرده،کوهستانیه،ولی خوبیش اینه اکثر افرادی که اونجان بومی همون منطقه هستن و توش امنیت داری،در کل شهر خوبیه

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
یعنی چجوریه

عزیزم سلام رفتید بیجار؟

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
بزرگترین اشتباه زندگیم بود که از سنندج پاشذم رفتم بیجار . عین شهر ارواح بخدا . اگه تو کوچه کسی رو بک ...

اینو راس گفتی بخدا عمه اینام تو محله تخت هستن اینقد که سوت و کوره فک میکنی فقط خودت هستی و خودت

متاسفانه مردم بیجار خیلی ادعا دارن و خیلی بولوف میزنن و دروغ و چاخان زیاد میگن و دو رو هستن و  اینکه در کردستان نه کسی به این قوم زن میده و نه زن میگیره و وصلت کردن با بیجاری ها اشتباهه محضه و اگر اشتباه میگم از کردهای کردستان بپرسید

متاسفانه مردم بیجار خیلی ادعا دارن و خیلی بولوف میزنن و دروغ و چاخان زیاد میگن و دو رو هستن و  ...

دوست گرامی اون بیجار نیس که کسی باهاشون وصلت نمیکنه قروس

درضمن بیجاریا شیعه هستن و دلیل اصلی اینکه خیلی جزو شهرستانای سنندج به چشم نمیاد همینه 

خیلی ادمای بافرهنگ و خوبین نمیشه جز رو به کل تعمیم داد جناب

سلام من چهارسال بیجار درس خوندم . چهارسال از بهترین سالای عمرم تم بیجار تلف شد . به دید یه قاتل به د ...

حالا نمیومدی بزار عمرت هم تلف نمیشد نخبه که نبودی پیام نور قبول شدی دیگه الان تلف شده باشی

مردم خوب و بد هم همه جا هستن من خودم خیلی شهرهای استان کردستان رو ساکن بودم و باهاشون زندگی کردم نمیشه مطلق بگیم همه خوبن یا بد!میبینی یکی خیلی خوبه یکی هزار برابرش بده و هرجای دنیا بریم همینه نه فقط بیجار یااستان کردستان