ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید واسه شما اینطور نباشه ولی من وقتی میرم بیجار دلم میگیره انگار همه شهر غمگینه
ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس " ببین ننه..... نیشونی این حکمت و بده برم در خونش بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢 خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤ درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤ پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
سلام من چهارسال بیجار درس خوندم . چهارسال از بهترین سالای عمرم تم بیجار تلف شد . به دید یه قاتل به دانشجوی غریبه نگاه میکردن سال نود من موهام کوتاه بود زنا وقتی از کنارم رد میشدن بسم الله میگفتن حس میکردم فضایی هستم . خیلی هیلی شهر خشک و مذهبیه . البته خوب و بد همه جا هست . اما واقعا اذیت شدم اونجا چون میفهمیدن دانشجو هستیم و غریب همه چی گرون بهمون میدادن . میگفتن دانشجوها شهرمونو به گند کشیدن . البته استارتر اینو بهت بگم که یه سیدی اونجا هست دعاهاش غیر ممکنه درست از اب درنیاد عالی عالی. اما متاسفانه بیشتر مردم شهز یه جورین همه محجبه و چادری .یکیم ببینن که مانتو پوشیده زن و مرد و کوچیک و بزرگ نگاش میکنن
خییییلی دلگیره شهرش،من ساکن کرج هستم ولی کلا اصالتا بیجاری هستیم و سالی حدودا 10بار میریم،وقتی وارد شهرش میشم دلم میخواد بترکه،اب و هواش خشک و سرده،کوهستانیه،ولی خوبیش اینه اکثر افرادی که اونجان بومی همون منطقه هستن و توش امنیت داری،در کل شهر خوبیه
ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس " ببین ننه..... نیشونی این حکمت و بده برم در خونش بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢 خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤ درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤ پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
بزرگترین اشتباه زندگیم بود که از سنندج پاشذم رفتم بیجار . عین شهر ارواح بخدا . اگه تو کوچه کسی رو بک ...
اینو راس گفتی بخدا عمه اینام تو محله تخت هستن اینقد که سوت و کوره فک میکنی فقط خودت هستی و خودت
متاسفانه مردم بیجار خیلی ادعا دارن و خیلی بولوف میزنن و دروغ و چاخان زیاد میگن و دو رو هستن و اینکه در کردستان نه کسی به این قوم زن میده و نه زن میگیره و وصلت کردن با بیجاری ها اشتباهه محضه و اگر اشتباه میگم از کردهای کردستان بپرسید
سلام من چهارسال بیجار درس خوندم . چهارسال از بهترین سالای عمرم تم بیجار تلف شد . به دید یه قاتل به د ...
حالا نمیومدی بزار عمرت هم تلف نمیشد نخبه که نبودی پیام نور قبول شدی دیگه الان تلف شده باشی
مردم خوب و بد هم همه جا هستن من خودم خیلی شهرهای استان کردستان رو ساکن بودم و باهاشون زندگی کردم نمیشه مطلق بگیم همه خوبن یا بد!میبینی یکی خیلی خوبه یکی هزار برابرش بده و هرجای دنیا بریم همینه نه فقط بیجار یااستان کردستان