2821
2789
عنوان

وزن جنین

142 بازدید | 13 پست

سلام مامانا یه سوال کسی بوده که برای وزن گرفتن جنین تو ماه اخر از پودر لیدی میل استفاده کرده باشه وحواب گرفته باشه؟ من هفته 34رفتم سونو وزن بچه2100 بود دکتر گفت یکم کمه میخام ازاین پودر استفاده کنم ممنون میشم تجربه تون وبگین؟

برا من ک همون هفته 34 نوشت

البته وزن بچم کم نبود، خودم تپلی خواستم

دکترم گف ج میده

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان وزنش اوکی شده؟ چقدر باید استفاده کنم و چجوریه

نمیدونم هفته بعد وقت دکترمه

من روزی یه لیوان میخورم(البته شما اگ دکترت گف دو لیوان دو تا بخور) 

اب میجوشونم، بعد میذارم سرد میشه تا جایی ک دستمو نمیسوزونه، دو پیمانه پودر میزنم و میخورم

مزش افتضاحه😑 ولی تپل بودن نینیم برام مهمتره

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
بعد خودت چاق نشدی؟ اخه میگن خوده ادم و خیلی چاق میکنه

فعلا ک نه

خودم انقد ویار دارم الان دو ماهه هر ماه فقط نیم کیلو میاد رو وزنم، تو 34 هفته هم ک ی کیلو کم کردم😑😑😑

مگه نی نی شما چقد بود که ازاین پودر استفاده کردی؟ 

الحمدلله وزنش خوب بود

2700 تقریبا

ولی رشدش نسبت ب قبل کم بود، اخه هفته 32 وزنش 2600 بود، همش 100 گرم وزن گیری کرده بود

واس همین لیدی میل نوشت