2777
2789
عنوان

قانون جذب

140 بازدید | 20 پست

من الان تو به تاپيك قانون جذب بودم گمش كردم

كتابي كه مربوطه به اين قانون فقط كتابه راز هست؟

تو نت خوندم به فقرا كمك نكني و با اين افراد ضعيف مراوده نداشته باشي اخه مگه ميشه؟

واقعا تملي هست اين قانون ؟

مثلا من با اين قانون ميتونم خونه بخرم مثلا؟

من که اصلا اعتقاد ندارم به قانون جذب ...یعنی فقط بشینی فکر و خیال کنی که به ارزوت رسیدی و بهش میرسی به نظرم این قانون فقط واسه تنبلاس

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
من که اصلا اعتقاد ندارم به قانون جذب ...یعنی فقط بشینی فکر و خیال کنی که به ارزوت رسیدی و بهش میرسی ...

اخه نميشه كه اگه هم تلاش كني هم خيال يه چيزي بعد ادم ديوانه نميشه همش توهم و خيال كنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قسمت کمک نکردن ب کسی ته بی وجودی انسان رو میرسونه

ای ک دستت میرسد کاری بکن،،کدوم نفهمی این رو گفته ،چقدر روایات و احادیث داریم

ب هر چیز غربی گرایانه توجه نکنید،،البته بضی نکات جذب خوبه و این حرفش مزخرف

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

کتاب های استرهیکز عالیه .کتاب بخواهید تا به شما داده شود.گرداب جذب .و کتاب جادوی فکر بزرگ نمیدونم نویسندشو ولی.کتاب قدرت و شکرگذاری راندا برن که نویسنده کتاب راز هم هست عالیه.همچنین فیلم راز رو هم اگه بگیری که دیگه بهتر .و سمینارهای آقای جول آستین معرکه.

اون قسمت کمک نکردن ب کسی ته بی وجودی انسان رو میرسونه ای ک دستت میرسد کاری بکن،،کدوم نفهمی این رو گ ...

همون ديگه اصلا اين قسمتش خوندم يه جوري شدم البته تو گوگل بود و كنابش كتاب راز را معرفي كرده بود

همون ديگه اصلا اين قسمتش خوندم يه جوري شدم البته تو گوگل بود و كنابش كتاب راز را معرفي كرده بود

منم تاپیک جذب یبار چشم افتاد گم کردم،نمیدونم چیا بود قوانینش،،

ولی یسر چیزا غربیا دارن ب خورد این طرفیا میدن،،هر چیزی ک صحت نداره،برا اینجور مسائل ب نظر من ادم تلقین کنه ک فلان اتفاق بیفته تا انرژی بگیره،،

ولی بقیش رو اطلاعات دقیقی ندارم والا

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اعتقاد داشته باش عزیزم .همه چی تو این دنیا به ذهن و فکر خودت برمیگرده دنیا منبع انرژیه .

در خوب بودنش شکی نیس،ولی بیاد بگه کمک نکن ب کسی این جای بسی فک کردن داره ک یجای کار میلنگه

منم تاپیک جذب یبار چشم افتاد گم کردم،نمیدونم چیا بود قوانینش،، ولی یسر چیزا غربیا دارن ب خورد این ط ...

عزیزم کتاب گنج حضور و برنامه هاش هم هست که ایرانیه البته یه مقدار با قانون جذب فرق داره ولی این کتاب و حتما بخون و برنامه هاشو دنبال کن این دیگه غرب گرایی نیست که

عزیزم کتاب گنج حضور و برنامه هاش هم هست که ایرانیه البته یه مقدار با قانون جذب فرق داره ولی این کتاب ...

ممنون گلم،حتما

اخه نميشه كه اگه هم تلاش كني هم خيال يه چيزي بعد ادم ديوانه نميشه همش توهم و خيال كنه؟

چرا بابا فکر و خیال مال بچه هاست خداهم گفته از تو حرکت از من برکت نگفته تو بشین فکر و خیال کن من همه چیزو بهت میرسونم که

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
شما چي بدست اوردي از اين قانون

بهترین چیز آرامش عزیزم .خیلی آرامش گرفتم و خیلی جاها موفقیت کسب کردم واسه من خوب جواب داده و راضیم هر کی بتونه انجام بده به نفع خودشه کمه کمش اینه که تو در لحظه شاد هستی این کم چیزیه از نظر شما؟

بهترین چیز آرامش عزیزم .خیلی آرامش گرفتم و خیلی جاها موفقیت کسب کردم واسه من خوب جواب داده و راضیم ه ...

از طریق همین کتاب گلم؟