2777
2789
عنوان

موبر +عکس

227 بازدید | 13 پست

خانما تا حالا کسی از این پودر بهداشتی ها استفاده کرده چجوریه راضی بودین یا نه من شوهرم دیشب خریده اینو نمیدونم چجوریه 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه کوچولو با اب قاطی کن مثل ماست سفت شده بشه

بعد بزن به قسمتی که میخوای مو برداشته شه

تا 20دقیقه بمونه با کاردک بکش ببین موها کنده نیشه یا نه اگه شد بشور نشد بزار بمونه

پودر بهداشتی عالیه به مرور زمان کم مو میکنه ودر اخر از بین میبره

ضد سرطان 

و...

خیلی خوبه

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
فقط یه کوچولو با اب قاطی کن مثل ماست سفت شده بشه بعد بزن به قسمتی که میخوای مو برداشته شه تا 20دقی ...

چقدر خوب مرسی عزیزم راستی موهای همه جا رو میزنه حتی...

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
بعد چند روز درمیاد؟؟؟ مثل ژیلت؟؟

از زیلت بهتره ولی انتظار معجزه نداشته باشین

این توضیحاتی که فاطیما جون گفته هم برای موبرای اصله ک میگن بوی خیلی زیادی داره نه این موبرا

خدایا شکرت...
از زیلت بهتره ولی انتظار معجزه نداشته باشین این توضیحاتی که فاطیما جون گفته هم برای موبرای اصله ک م ...

وای اره😐😐😐😐

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
چقدر خوب مرسی عزیزم راستی موهای همه جا رو میزنه حتی...

بعله عزیزم همههههه جا جز صورت که من زدم حساسیت داد مامانم زد حساسیت نداد 

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
شما استفاده میکنی  مثل ژیلت نیست دو روز دیگه دربیاد  ؟؟

بعله 

نه اون جور نیس

اصلا ژیلت استفاده نکنین پوست رو تیره میکنه