حرف حقت رو باید جوری بزنی که طرف رو ناراحت نکنه و فکر نکنه داری بر عیله خانواده ش حرف میزنی که یهو بره توی لک دفاعی و بحث پیش بیاد
باید جوری حرف بزنی که اگر میتونه جلوی خانواده ش در بیاد اگر نمیتونه خونه رو مستقل کنه
اگر خانواده شما خدای نکرده همچین حرکتی ازشون سر میزد شما انتظار داشتی همسرت بدون داد و قال مشکل رو مطرح کنه و به فکر چاره بیفتید برعکسشم هست
به جای اینکه بگی خانواده ت برقو قطع کردن و فلانن و بهمانن و داد و قال کنی
بهش بگو فلانی جان اینکه ما اینجا هستیم این نزدیکی باعث میشه چه بخوایم چه نخوایم حرمت ها شکسته بشه هر طور حساب کنی نه من قصد دشمنی با خانواده ت رو دارم نه اونا با من دشمن هستن مشکل اینجاست که هر کس هر کاری رو که فکر میکنه درسته انجام میده و قطعا اجرای هر تصمیمی که تصور صلاح بودن در موردش رو داریم ممکنه با استقلال دیگری در تضاد باشه و آرامشش رو تحت الشعاع قرار بده
قطع کردن برق خونه از نظر اونها کار درستی بوده فکر میکردن این لامپ اضافیه ولی خوب ما داریم اینجا زندگی میکنیم اسیری نیومدیم که من با چراغ گوشیم غذا درست کنم
فکر میکنن جلوی اسراف رو گرفتن ولی اون پول روشن بودن لامپ رو باید بدیم واسه شـارژ کردن گوشی
به اضافه اینکه من برای یه غذا پختن و راه رفتن ساده توی خونه خودم توی رنج و عذاب هم هستم
من ازت انتظار ندارم با خانواده ت برخورد توهین آمیزی کنی و خدای نکرده حرمتشون رو زیر سوال ببری من فقط ازت یه چیز میخوام اونم اینه که آرامش و امنیت منو تامین کنی چون با این وضعیت آرامش من و بچه مون واقعا زیر سوال رفته
بقیه ش رو بسپر به خودش مثل شیر یه حرکت درست درمون میزنه فقط درست صحبت کن شوهرت بین حماقت خانواده ش و حرف حق تو مونده گناهی نداره که اونو اذیت کنی