2777
2789
عنوان

راهکاربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 49 پست
چنین خانواده ای باید بدونه که چی هستن دیگه  ایشون نگه کی بگه؟

هر چی باشه پدر مادرشن میخوای پدر مادرشو بزاره کنار ، اگه اونا اشتباهی میکنن تقصیره شوهرش نیست اون الان از هر دو طرف تحت فشاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=77299046]بین دوراهی مونده شوهرتو بین خودتو و خانوادش قرار نده ، اگه براتون مقدوره برید جایی دیگه مستقل باشین ...[/QUOTEخودش همه چیزومیدونه. فقط دوست نداشت جلو خانوادش دربیاد

هر چی باشه پدر مادرشن میخوای پدر مادرشو بزاره کنار ، اگه اونا اشتباهی میکنن تقصیره شوهرش نیست اون ال ...

کنار؟ حرفی از کنار گذاشتن نیست

میگه توی تاریکی غذا پختم  بچه کوچیکم داره گویا

عزیزم با  پدرومادر باید  حرف بزنه و باید بدونه وقتی نیست زنش این سختیهارو تحمل میکنه

اگر زنش نگه به شوهرش  از کجا بفهمه پدر و مادرش اینکارارو میکنن

یه فکری کنه  اجاره کنه جایی رو یا بخره

پدر و مادر هم وقتی بد بچه اشونو میخوان و زندگیشو دارن خراب میکنن  بچشونو گذاشتن کنار  یکجورایی

مجبور نیستی پدرو مادر بد رو تحمل کنی میتونی ارتباطو خیلی کم کنی     

در کل  اره پدرومادری که خوب بچشونو نمیخوان  بچه بچسبه بهشون؟ چون پدر و مادرن!!!    نه قبول ندارم

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
لامپهای شکسته روجمع کنم؟ 

نه دست نزن شما که مقصر نیستی عزیزم نباید بهتون چیزی بگه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
کنار؟ حرفی از کنار گذاشتن نیست میگه توی تاریکی غذا پختم  بچه کوچیکم داره گویا عزیزم پدر ...

موافقم ولی خب ببین عکس العمل شوهرش چقدر تند بوده، باید میرفت درست و منطقی با خانوادش صحبت میکرد وقتی یه آدم یهو همچین کاری انجام میده نشون میده که فشار زیادی روشه ، لحن حرف زدن خیلی مهمه 

جمع نکنم بدنمیشه؟ بازمی‌گردد لج کرده

احه لج چی الان مگه میشه تو تاریکی موند بخدا نه میشه کاری کرد نه میشه تی وی دید والا همینطوری هوا تاریکه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
موافقم ولی خب ببین عکس العمل شوهرش چقدر تند بوده، باید میرفت درست و منطقی با خانوادش صحبت میکرد وقتی ...

شوهرمن نمیتونه باخانوادش روبه روبه. خانوادش حرف منطق حالیشون نیست. شوهرم نمیتونه ازخودش وزن وبچش دفاع کنه. واسه همین این همه اذیتم میکنن. 

احه لج چی الان مگه میشه تو تاریکی موند بخدا نه میشه کاری کرد نه میشه تی وی دید والا همینطوری هوا تار ...

اگه بدونی چطوری زندگی میکنم.باورکن ازدیشب خیلی گریه کردم. دوست داره من عذاب بکشم وتحمل کنم منم دیگه نمیتونم