2789
عنوان

یه سوال

61 بازدید | 10 پست

من تنبلی تخمدان دارم،ویتاگنوس ورازیانه میخورم،انشالله ازعیدمیخوام اقدام کنم،پسرمیخوام ،میگن رازیانه بچه رودخترمیکنه،چیکارکنم بنظرتون؟رازیانه خیلی بهم میسازه

(اینکه همه چی دست خداست وازاون بایدبخواموبه مصلحتم راضی باشم خودم میدونم اینارونیاین بگین لطفا،شعارای فمنیستیتونم لطفانگه دارین براخودتون،من خودم یک زنم اینکه دلم بخوادبچه م پسربشه کاملامساله شخصیه وبخودم مربوطه هیچ ربطی هم به زن ستیزی نداره!!!لطفا خواهشا حرف نامربوط نزنین اگه پیشنهادمفیدی ندارین حرف نامربوط نزنین)ممنون

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رازیانه میگن طبعش گرمه واسه پسر دار شدن خوبه، من خودم دوست دارم بچم دختر باشه، یه کدت مثل شما شنیده بودم رازیانه واسه دختر خوبه میخوردم هر روز از وقتی شنیدم واسه پسر خوبه نمیخورم دیگه ،

اما کلا من فهمیدم توی رژیم غذایی خیلی شک و شبهه زیاده

مثلا کاهو اسفناج اجیل

من کل سایت های ایرانی خارجی رو زیر و رو کردم هر کدوم یه چیز میگن

رژیم غذایی تاثیرش خیلی کمه، چیزای اصلی رو رعایت کنی کافیه

رازیانه میگن طبعش گرمه واسه وسر دار شدن خوبه، من خودم دوست دارم بچم دختر باشه، یه کدت مثل شما شنیده ...

منم همه جاشنیدم رازیانه بااینکه طبعش گرمه ولی چون پرازهورمونهای زنونه س بچه دخترمیشه،خیلی بهم میسازه هم از نظر ج ن س ی هم تنظیم هورمونها،حیفم میادنخورم

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚