نه عزیزم همون شعبه ای که رای رو صادر کرده حاضر بشین هر دو و اعلام کنید حق تجدیدنظر خواهی رو میخواین ساقط کنید. نیازی نیست صبررکنید . اما هر دو باید برین شعبه
با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
یه سوال دارم. برای کسی یک سال زندان حکم دادن به خاطر تصادف منجر به فوت سوالم اینه که میتونه زندانی ...
سلام عزیزم . این فکر اشتباه هست که زندان قابل خرید و فروشه . جای توضیحش اینجا نیست . آن شاالله گفتنش به درد شما هم نمیخوره . آگه رایی که این شخص محکوم شده قابل اعتراض هست اعتراض کنید . ولی اگر قطعی شده قطعا باید زندانی بشه اما میتونه با داشتن حسن رفتار در زندان با گذشت یک سوم از حبسش ، تقاضای آزادی مشروط کنه . بعد از پایان حبسش آگه دیه رو پرداخت کرده باشه حتی بدون رضایت اولیا دم میتونه آزاد بشه
مرسی گلم سوالم متوجه نشدین وقتی زندانیش رو کشید بعد برای بسته شدن پرونده رضایت شاکی لازمه?
عزیزم عرض کردم آگه دیه رو پرداخت کرده باشن نیازی به رضایت شاکی نیست. آگه دیه رو نداده یا تقاضای قسط بندی رو کنه یا از ستاد دیه کمک بگیره . بازم سوالی بود من در خدمتم
این قسمت رو میشه برام توضیح بدین? طی دوسال هر سال نصف دیه
مدت زمانی هست که شخصی که تصادف کرده باید طی اون مبلغ دیه رو بده . یعنی دو سال مهلت داده که دیه رو بپردازید . هر سال نصفش . 231 میلیون کل مبلغ هست که نصفش رو یکسال و نصف دیگه رو سال بعد باید بپردازید . البته چون این شخص بیمه داشته بیمه کامل پرداخت میکنه . جای نگرانی نیست عزیزم .