2777
2789
عنوان

اچ ام جی

365 بازدید | 9 پست

این ماه ۱۱تا اچ ام جی زدم پس فردا باید برم دکتر .کیا جواب گرفتن میشه بگید تجربه هاتونو بگید؟

به نظرتون کنار این امپولا بومادرانم استفاده کنم نتیجش بهتر میشه؟

ماه پیش با ۶تا سینال اف ی فولی ۲۵داشتم

تنبلی تخمدان داری؟ من این ماه ۴ تا زدم و ب اضافه قرص لتروزول و کلومیفن و دگزا و شیاف پروژسترون. ۴.۵ تا فولی خوب داشتم ولی فک نکنم باردار باشم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

یعنی با فولی بیست پنج باردار نشدی 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما با اچ ام جی باردار شدین؟بارداریتون موفق بوده؟

منم باردارم با اچ ام جی همش نگرانم 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
سلام عزیزم شما با اچ ام جی باردار شدین؟بارداریتون موفق بوده؟ منم باردارم با اچ ام جی همش نگرانم&nbs ...

عزیزم من اون ماهی ک همه اینارو قطع کردم یهو حامله شدم.اره خداروشکر دخترمم سالمه.الانم خدا بهم ی نی می پسر داده خداکنه اینم سلامت دنیا بیاد

عزیزم من اون ماهی ک همه اینارو قطع کردم یهو حامله شدم.اره خداروشکر دخترمم سالمه.الانم خدا بهم ی نی م ...

سلام عزیزم تو همون ماهی که ۱۱تا اچ ام جی زدی باردارشدی؟یا ماه بعدی که چیزی استفاده نکردی؟

من یه خانوم خانه دار عاشق همسرو بچه هامون😍

آخه من این ماه از روز سه پری دوتا کلومیفن دوتا لتروزول خوردم روز ۸رفتم سونو سه تا فولی ریز داشتم دوباره دوتا سینال اف زدم شبی یکی روز ۱۰رفتم سونو هنوزم ریز بود باز بهم ۳تا اچ ام جی داد ممکنه جواب بده؟گفت روز ۱۴بیا یه سونو دیگه بده

سلام عزیزم تو همون ماهی که ۱۱تا اچ ام جی زدی باردارشدی؟یا ماه بعدی که چیزی استفاده نکردی؟

ماهی ک چیزی استفاده نکردم.

من الان بچه دومم باردارم و این یکی ب خواست خدا اومد هیچ دکتر ی نرفتم

ماهی ک چیزی استفاده نکردم. من الان بچه دومم باردارم و این یکی ب خواست خدا اومد هیچ دکتر ی نرفتم

خداواست نگه داره من بچه سومم تو اقدامم یه ساله ولی هنوز نتیجه نگرفتم