2777
2789
عنوان

بارداری

114 بازدید | 21 پست

سلام من این ماه اقدام کردم واسه بارداری البته چند ماهه دکتر میرم تاماه قبل دکتر میرفتم دیگ ناامید شدم این ماه رفتم طب سنتی  تمام داروهاشو خوردم الان امروز باید پری میومو اما نیومده بعد جالبه دکتر ماه پیش بهم گفت بعد یه پری دیگ بیا موندم الان باردارم یانه؟پریودیامم ۴ماهه تقریبا مرتبه نمیدونم باردارم یانه بنظرتون چیکازکنم استرس  دارم .. احساس میکنم استخونای پاهام داره له میشه درد دارم ولی علائم پری ندارم چم شده ینی🤔

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پادرد نشونه خوبی میتونه باشه

بیبی بزن گلم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

باید بی بی بزنی وگرنه معلوم نمیشه من ک یه سری ده روز عقب انداختم سابقشم نداشتم هیچ درد پری هم نداشتم دلمو خوش کردم ک باردارم ولی آز دادم منفی بود😢😢البته بی بی هم زده بودم منفی بود ایشالا ک شما باردار باشی

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
پادرد نشونه خوبی میتونه باشه بیبی بزن گلم

ینی نشومه بارداری میتونه باشه اونم ب این زودی

بی بی بزنم الان جواب میده اخه امروز موعد پریودیم بوده چون تا ۴ماه پیش سابقه عقب انداختن داشتم الان زیاد دلگرم نیستم

ینی نشومه بارداری میتونه باشه اونم ب این زودی

پادرد اره

مثلا برا من موقع لانه گزینی طپش قلب و نفخ ایجاد میشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
پادرد اره مثلا برا من موقع لانه گزینی طپش قلب و نفخ ایجاد میشه

امروز تپش قلب زیاد داشتم بی حال بودم

پادرد اره مثلا برا من موقع لانه گزینی طپش قلب و نفخ ایجاد میشه

لانه گزینی چه زمانی اتفاق میفته ینی من اللن روز پریودیم ممکنه بعد من ۱۴پری رفتم سونو گف فولیکول نداری اصلا پس چجوری میتونم باردار باشم

امروز تپش قلب زیاد داشتم بی حال بودم

طپش قلب بیخودیا

یعنی مثلا عادی داری زندگیتو میکنی قلبت تند میزنه انگار ترسیدی 

ان شالله باردار باشی

الان بیبی داری بزنی؟؟

طپش قلب بیخودیا یعنی مثلا عادی داری زندگیتو میکنی قلبت تند میزنه انگار ترسیدی  ان شالله باردا ...

اره یهویی شد اصلا بی حال شدم یه ساعتی  بی بی ندارم فردا بگیرم مگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز