2777
2789
عنوان

دندان نهفته

143 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۲۵ سالمه فک پایینم ۲تا دندون عقل نهفته که یکیش افقی و اون یکی هم زاویه داره دارم ۹ روز پیش اونی که افقی بود و ج احی کردم رو عصبم هم بود و الان هنوز چونم یکم سر هست اونیکی و ولی دیگه میترسم برم در بیارم کسی بوده دز نیاورده باشه هیچ دردسری هم برام نداشته تا الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا بعدشم درد نداشتم اما این سر بودن چونم می ترسونتم که‌نکنه بمونه و الانم بعد ۹ روز هنوز بخیه ه ...

من كه تجربه جراحى دندون نداشتم ولى فكر كنم يكى دو ماه طول بكشه نگران نباش. 

تو كه جرأت كردى يكى رو بكشى برو تا سنت كمه اون يكى رو هم بكش خيالت راحت بشه

چون سن بره بالا ادم صد تا درد و مرض ميگيره و كار دندونپزشك واسه جراحى سخت تَر ميشه

بعدم من شنيده بودم امكان بدخيم شدن دندوناى نهفته دور ازجونت هست. 

من یکیش رو به پیشنهاد پزشک درآوردم ولی دیدم بیشتر درد داشتم بعدش سه تای دیگه سر حاشون هستن و مشکلی ن ...

همشون نهفته بودن؟

جالبه من اصلا سه تا دندون عقل مادرزادى نداشتم دكتر گفت تا اخر عمرت در نميارى. 

من كه تجربه جراحى دندون نداشتم ولى فكر كنم يكى دو ماه طول بكشه نگران نباش.  تو كه جرأت كردى يك ...

آره خودمم خیلی شنیدم آخه اصلا جراحیه سختی نیست من هیچی نفهمیدم البته فکر کنم دکترمم خوب بود

خوش به حالت حالا برا من ارثی همش‌نهفته است

اتفاقا خيلى بد شد من فاصله دندون داشتم 

ارتودنسى كردم چقدر درد كشيدم سيمارو كه برداشتم دوباره فاصله ها برگشت

دكتر گفت به خاطر اينه كه دندون عقل ندارى اگه داشتى نميذاشت دوباره دندونا مثل اولشون برگردن. 

اتفاقا خيلى بد شد من فاصله دندون داشتم  ارتودنسى كردم چقدر درد كشيدم سيمارو كه برداشتم دوباره ...

اما من شنیدم میگن دندون عقل باعث بهم ریختگی دوباره میشه من خودمم ارتودنسی کردم اما باز برگشت

آره خودمم خیلی شنیدم آخه اصلا جراحیه سختی نیست من هیچی نفهمیدم البته فکر کنم دکترمم خوب بود

منم عقل نهفته دارم دکتر میگه چون روی عصبه ممکنه گوشه لبت یازبونت مدتی بی حس بمونه بخاطر همین میترسم ولی میگن اگه درنیاد دورازجون باعث سرطان فک میشه دکتر گفت اگه نمی‌خوای جراحی کنی هرچند وقت یکبار عکسopgبنداز تاببینیم کیست تشکیل نده😥

منم عقل نهفته دارم دکتر میگه چون روی عصبه ممکنه گوشه لبت یازبونت مدتی بی حس بمونه بخاطر همین میترسم ...

اگه مدتی باشه برو در بیار بی حسیش مگه چیه برا من الان چونم بی حسه اصلا کسی نمی فهمه

منم عقل نهفته دارم دکتر میگه چون روی عصبه ممکنه گوشه لبت یازبونت مدتی بی حس بمونه بخاطر همین میترسم ...

عزیزم شما کشیدی دندون نهفته رو یا نه 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢