2777
2789
عنوان

هفته ۲۵

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست
اصلا کیسه اب گرم نذاریا خطرناکه این دردا هم تا اخر همراهته منم درگیرشم

خب قرص و شیاف نمیخوام بزارم . چکار کنم😭 تازه خیلی وزن اضافه نکردم ممکن بچم کوچیک باشه؟

خداروشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قرص و شیاف نمیخوام بزارم . چکار کنم😭 تازه خیلی وزن اضافه نکردم ممکن بچم کوچیک باشه؟

منکه فقط تحمل میکنم و همش درحال ناله هستم 

اگه سرپا بمونم هم که بدتر

چاره ای نیست باید تحمل کرد دیگه

من همش احساس میکنم استخوان های اون قسمت از هم جدا شدن 

از فرنگی متنفرم بدم میاد بهم میخوره

خودت راحتتری.یدونه از داروخونه جنس خوبشو بگیر مخصوص خودت .استفاده کن عالیه .منتاها فقط ادرار 

روی توالت فرنگی گلاب به روت روده کامل تخلیه نمیشه

از فرنگی متنفرم بدم میاد بهم میخوره

منم از فرنگی استفاده میکنم حالا یکم شکم بیاری بزرگتر بشه بچه نصد گرم بشه مجبور میشی من الان اصلا نمیتونم معمولی برم بشینم احساس میکنم بچه داره میاد پایین میترسم ب کمرم فشار میاد 

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم   
منم از فرنگی استفاده میکنم حالا یکم شکم بیاری بزرگتر بشه بچه نصد گرم بشه مجبور میشی من الان اصلا نمی ...

من وسواسی ام اخه همش فک میکنم باکتری داره میخوره بهم اعصابم به هم میریزه

خداروشکر
صبور باش عزیزم به خدا تموم میشه این روزا فارغ میشی یه ماهش میگذره دو ماهش میگذره یه سالشم میگذره فقط ...

صبورم .فقط هیچ کی نیست نازم و بکشه😯😔 مثل ادمای کمبود محبت دار شدم

خداروشکر