2777
2789
عنوان

زجرم میده

254 بازدید | 11 پست
سلام در ادامه پست دیشب حالم داغونه رنگ پریده صورتم پر پر زدنم واسه یه لحظه زودتر رسیدن به خونه بابام داره دیوانه ام میکنه امروز رفتم آزمایشات روتین دوران بارداری رو بدم بعدش یهو شوهره گفت قبلا حرف شو زدی بیا بریم محضر مهریه اتو ببخش 😏بدون چون چرا گفتم بریم چون خانواده ام کم نذاشتن برام از طرفی یاد ندارم زیر بار منت هیچ احدی برم و اینکه آگه یه روزی طلاق گرفتیم ریخت شو نمی خواهم ببینم چی  برسه دنبال چندر غاز مهریه دویدن خلاصه رفتیم محضر گفت با حضور خانواده دختر باید باشه این حرفش باعث شد شر این ماجرا فعلا خوابیده شده تو راه آتیش ام زد 😣گفت واسه شب برای ما و بچه های خواهرش رستوران رزو کرده ته دلم گفتم صدقه سر بچه ام اما تو رو خیلی خون سرد گفتم باشه بریم این همون آدم حال بهم زنیه که پول نداره مثلا..... دو دقیقه بعد ش خواهرم گفت تولد دخترش واسه کادو میگه یه چیز ارزون بگیر ندارم.... گفتم حالا بریم خرید ببینم چی میخوام بگیرم رسیدیم خونه تا خود شب برنامه ریخت معلوم شد در ادامه لج بازی ها نمیخواد ببرم خونه مامانم وقتی فکر شو میکنم از دیشب اومدم شهرخودم امانرفتم خونه مامانم دلم میخواد سر شو بزارم رو سینه اش 😣 واقعا به نظرتون زیارت مامان اش اینا قبوله یعنی امام حسین قبول میکنه من زنه حامله دو روزه خونم تو شیشه اش 😥😥😥من نمیگذرم ازش شکایت ش رو پیش خدا بردم 😫از لج اینکاراش از لج حق به جانب بودن هاش پروفایل تل ام گذاشتم شاید یه دختر ملکه شوهر نباشه اما قطعا به چشم پدرش شاهزاده است 👌دید و بروم آورد گفتم خودت هی میگی زن خوبی نیستی باشه زن خوبی نیستم مهم نیست واسم مهم اینه تو جامعه و خانواده ام مورد احترامم 😥دلم طاقت نیاورد تا تنها شدم زنگ زدم بابام گفتم بچه های خواهرش تنهان ما اینجامی مونیم فردا ظهر هم دکترم عصرش میام تنها چیزی واسم یقینه مامانم داره دق میکنع و مطمئنا اونم سر لج بازی رو شروع میکنه واسم دعا کنید این ماجرا ختم بخیر شه دعا کنید دلم اروم بگیره دلم ازش پره دلم می خواد سریعتر بره و نبینمش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا مهریه اتو ببخشی🤯

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
هنوز نبخشیدم اما گفتم میبخشم چون خودش یه بد بخت اس و پاسه آدمیه ذهنش فقیره منم باشه صدقه سر سلامتی خ ...

از من ب تو نصحیت هیچ وقت نبخش..فقط بدون الان شاید ی سری معذوریت داشته باشه بخاطر مهریه ات..اماوقتی ببخشی..کلا افسار گسیخته میشه و وای بحال تو

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ببین مهریتوببخشی از این بدتره نبخشیدی قضیه اینه ببخشیدی بیچارت میکنه اگه ببخشی دیوانه ای

هر چی پس از انداز داشتم بعلاوه طلا هام رو دادم ماشین شو عوض کرد هنوز دهنش بازه آگه کار به طلاق بکشه مهریه ام رو مثل صدقه هر سه ماه میدن بخور تو سرش

از من ب تو نصحیت هیچ وقت نبخش..فقط بدون الان شاید ی سری معذوریت داشته باشه بخاطر مهریه ات..اماوقتی ب ...

کلا مشکل همین افسار گسیختکی شه از هیچ کس حساب نمیره از هیچ چیز ابا نداره

کلا مشکل همین افسار گسیختکی شه از هیچ کس حساب نمیره از هیچ چیز ابا نداره

پس نبخش که دیگه کلا کارت ساخته است😢😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز