2821
2789
عنوان

پرایمر

6936 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. بین این دوتا مارک کدوم بهتره؟ هر دو از مارک های متوسط و ارزون هستن. یکیشkiss beauty مدل روغنیش. اون یکی هم ministar beauty مدل HD. دوستان کسی استفاده کرده از این دو برند. قیمتشون هم یکیه. کدوم بهتره بین این دوتا؟! راستش یه پرایمر بهم معرفی شد ولی خوب خیلی گرون بود 500 تومن بود😐. صورتم هم چروک و جوش نداره فقط می خوام کرم پودر یه دست بشینه و دوامش بیشتر شه واس همین یه پرایمر ارزون می خوام بگیرم ولی کرم پودر خوبه و گرونه. بعد یه سوال دیگه پرایمر چشم واجبه واس آرایش؟ اینا پرایمر صورت ان آخه 

باید تست کنی ببینی کدوم به پوستت بیشتر جواب میده. به قیمت نیس.ولی ازونجایی که تو ایران لوازم ارایش اصل گیر نمیاد.بهتره از چیزای طبیعی مثل ژل آلورا بعنوان پرایمر استفاده کنی. یا از برندای داخلی بگیر

پرایمر رو خودت درست کن . من خودم درست کردم عالیه . 

به اندازه یک قاشق ژل الوورا . اگر طبیعی داری اگرم نداری ژل آماده . ی ذره از کرم پودرت. با یک قاشق کرم مرطوب کننده و ی خورده هم پودر فیکس یا پنکک . بعد اینا رو خوب هم بزن تا یکدست شه. بعدش بزار یخچال . من ک راضی هستم ‌. واسه چشم هم من کانسیلر میزنم خوبه .  

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید تست کنی ببینی کدوم به پوستت بیشتر جواب میده. به قیمت نیس.ولی ازونجایی که تو ایران لوازم ارایش ا ...

ممنون. به گونه هام یه مقدار بزنم از هرکدوم بعد کرم پودر؟ بعد یه سوال کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب رو قبل پرایمر باید زد با بعدش؟!! کرم پودر رو که میدونم بعدش هه. ژل الورا منظورتون از خود گیاهشه دیگه یا ژل تیوپیش؟ ایده جالبی بود 

ممنون. به گونه هام یه مقدار بزنم از هرکدوم بعد کرم پودر؟ بعد یه سوال کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب رو ق ...

اول از همه مرطوب کننده بزن . بعد پرایمر . بعد کرم پودر . کرم پودر هم با بیوتی بلندر بزن . 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
ممنون. به گونه هام یه مقدار بزنم از هرکدوم بعد کرم پودر؟ بعد یه سوال کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب رو ق ...

اگر پوستتون خیلی خشک یا چربه قبل ضد افتابم میتونین بزنین .ولی نیم ساعت یا یه ساعت قبل ارایش بزنین تا روپوستتون بشینه .من خود الوورا رو میخرم از عطاریا. برش که بدین ژلش میزنه بیرون.

اگر پوستتون خیلی خشک یا چربه قبل ضد افتابم میتونین بزنین .ولی نیم ساعت یا یه ساعت قبل ارایش بزنین تا ...

من آخه کرم مرطوب کننده میزنم بعد ضد آفتاب بعد اگه جای مهم بخوام برم کرم پودر الان ترتیب این شد؟ پرایمر +مرطوب کننده +ضدآفتاب +کرم پودر؟ یا اشتباه گفتم 

من آخه کرم مرطوب کننده میزنم بعد ضد آفتاب بعد اگه جای مهم بخوام برم کرم پودر الان ترتیب این شد؟ پرای ...

بنظرم بجا این که این همه لایه بخواین روی پوستتون کاور کنین. از کرم پودرایی که spf دارن و نوعی ضد افتاب هستن استفاده کنین

پرایمر ژنونسبت به قیمت خیلی خوبه و کرم پودر رو فیکس نگه میداره‌ البته جلوه ماتی نداره ولی درخشش کوچکی به پوست میده که قشنگه. منافذ رو نه صد درصد ولی تا حد زیادی میپوشونه. دوباره خواهم خرید

2824
2823
2791
2779
2792