2789
عنوان

ساک خالی

436 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

تقریبا یه هفته پیش بود که گفتم جواب آزمایشام همشون مثبت شدن طبق چیزی که دکتر گفت من الان باید ۸ هفته ام باشه امروز رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۲ روزته و اینک فقط ساک دیده میشد توی سونو و هیچ علامتی از بچه نبود ساک تخم مرغی یا زرد هم دیده نشد دکتر گفت هفته بعد بازم برم سونو تا ببینن بچه دیده میشه یا نه

لطفا اگه کسی تجربه داشته بهم بگه آخه توی نت خوندم که احتمال بارداری پوچ زیاده لطفا اگ کسی میدونه راهنماییم کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پوچه عزیزم منم همین بود و خود به خود خونریزی کردم ....هیچیمم نبود‌‌‌‌...خیلی سخته من پنج روزه از دست دادمش😢😢😢

بعد از بارداری پوچ باکلی التماس به خدا و البته باور کردن اینکه معجزه میکنه امید به نی نی دارشدن کردم

طبق برنامه ی دکتر منم ۸ هفتم بود ولی دکتر توجه نکرده بود که من دوره هام ۴۰ روزس.رفتم سونو گفت ۵ هفته و خورده ایه... 

البته من قبل سونو خودم میدونستم دکتر اشتباه کرد... ولی خب واسه کنجکاوی خودم رفتم که قلب و جنین دیده نشد هفته ی بعدش دیده شد

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
دوره هات معمولا چند روزست؟از اول این پری تا اول پری بعدیت؟

دوره هام سی روزه است خودم گفتم ۳ هفته دیگه برم که طبق گفته سونو بشه ۸ هفته ولی واقعا استرس دارم و میترسم نمیدونم برا هفته آینده برم یا بذارم ۸ هفته بشه 

دوره هام سی روزه است خودم گفتم ۳ هفته دیگه برم که طبق گفته سونو بشه ۸ هفته ولی واقعا استرس دارم و می ...

مگه چند سالته؟؟ جزو اقدامیا بودی؟؟ استرس نداشته باش با زمان همتون قد و تیم قد ردیف میکنید 

برا منم همینجوری بود. خدا خیر دکترم نده انقدر منو از بارداریه پوچ ترسوند که خاستم سقطش کنم اما خداروشکر بعد ۲ هفته قلب بچم تشکیل شد. اصلا نگران نباش بعضی بچه ها اول مغزشون رشد میکنه بعد قلبشون که نشانه هوش بالاشونه.

برا منم همینجوری بود. خدا خیر دکترم نده انقدر منو از بارداریه پوچ ترسوند که خاستم سقطش کنم اما خدارو ...

ممنونم از راهنماییت ایشالا همینجوری باشه که میگی