2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یه جفت کفش سه فصل مایندل آلمانی دارم شماره ۴۱ ۴۲ واقعا بی عیب و سالم و بشرط هرکس خواست پیام بده

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜

کوهپوش فروشگاه لوازم کوهنوردی، کمپینگ، صخره نوردی می باشد.

کارمندان و پرسنل کوهپوش خود ازعلاقه مندان ورزش، مخصوصا ورزش کوهنوردی هستند و از آنجا که این ورزش الزاما نیاز به تجهیزات تخصصی و دانش وسیعی دارد ما نهایت تلاش خود را در تهیه تجهیزات با کیفیت و قیمت مناسب را انجام میدهیم.

رضایت مشتریان را اولویت اول قرار داده ایم و هر معامله ای را به عنوان یک آغاز برای دوستی میدانیم

تجهیزات کوهنوردی شامل تمامی لوازم و تجهیزاتی است که برای صعود به قله‌های کوهستانی و صعود به ارتفاعات بالا مورد نیاز است. این تجهیزات شامل انواع لباس‌ها، کفش‌ها، کوله‌ها، چراغ‌ها، کمپینگ و تجهیزات خواب، وسایل بهداشتی، صعود به قله و تجهیزات دیگر است.در لوازم کوهنوردی کوهپوش

من زیاد کوهنوردی میرم و به‌خاطر حرکات اشتباهی که داشتم، درد زانو و کمرم اذیتم می‌کرد. بعد از مراجعه به دکتر مساعدیان حرکات اصلاحی رو شروع کردم. به جرئت می‌تونم بگم از اون موقع درد و مشکلم به طرز عجیبی کم شده. ایشون خیلی صبور و دقیق راهنمایی می‌کنن.