2777
2789
عنوان

معاینه لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 39 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یک معاینه لگن هست که بررسی میکنه ببینه دهانه رحم چند سانت باز شده که معمولا با دوانگشت هست و درد نداره.

اما یک معاینه هست برا تحریک درد زایمان هست که یک پرده نازکی که دم دهانه رحم هست با انگشت زخمی میکنن. و معمولا تا مچ دست داخل میشه.که بعدش خونریزی و لکه بینی پیدا میکنی و معمولا همون روز زایمان میکنی که آن یکم درد اما قابل تحمل هست فقط باید خودت شل بگیری و استرس تداشته باشی

منم شنیدم یکی تو ۳۶معاینه شده کیسه آبش پاره شده  آمپول فشار و.... آخرشم سز شده  برا ...

نع بابا برا من همین که سونو انجام داد گفت ۹هفته ای طبیعی میتونی بیاری تو تاریخ ۱۷تا بیشتم.ولی ۲۴!به دنیا اومد 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه