tiyagol مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 عنوان مانتو عید 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 37 پست می دونم زوده وخیلی مونده 😊برایه عید مانتو چه مدلی و چه رنگی می گیرید .اگه عکس یا مدل دارید لطفا بزارید . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند 1397/09/26 | 15:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 قشششششنگه مثلا اگ بخوای مرجانی داشته باشه اون قسمتای صورتیش مرجانی باشه خوب میشه نه کلا آره همین مده نظرم بود . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
مراجان عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4347 ی کلا روسری با جین خوب نمیشه روسری ساتن به جین نمیاد. چرا اینو میگی؟ شال یا روسری وقتی اسپرت و نخی باشه چه فرقی میکنه.
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 باید ببینی چی بهت میاد منظورم اندامته. من از اینکه مدلی رو بپوشم که بهم نیاد متنفرم حتی اگه جدیدترین ... اندامم تغریبا همینه لاغرم سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23120 روسری ساتن به جین نمیاد. چرا اینو میگی؟ شال یا روسری وقتی اسپرت و نخی باشه چه فرقی میکنه. بیخی قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 عزیزایه دل ممنونم که شرکت کردید 😘😍 سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
گلپونه۵۱ عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1924 اندامم تغریبا همینه لاغرم به به پس خوش اندامی. پس بپوش هر چی دوست داری 😆
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 من یه جورایی دلم این مدلی خاسته شیک و ساده ، قشنگه . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند