tiyagol مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 عنوان مانتو عید 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 37 پست می دونم زوده وخیلی مونده 😊برایه عید مانتو چه مدلی و چه رنگی می گیرید .اگه عکس یا مدل دارید لطفا بزارید . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند 1397/09/26 | 15:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مراجان عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4347 یه مانتو پارسال خریدم نپوشیدم. رنگش ابی نفتیه. با روسری پارچه ای قواره بزرگ صورتی ملیح. با شلوار جین. احتمالا همینو بپوشم. با نی نی حوصله خرید ندارم
گلپونه۵۱ عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1924 برایه 2019 مرجانی مد شده ولی با چی باید ست کرد ؟ مرجانی میشه تو مایه های قرمز دیگه؟؟؟
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 خیلی زوده ک من ۱۵اسفند خرید میکنم آخه من هر وقت چیزی خوشم بیاد می خرم برایه عید میزارم کنار . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23120 برایه 2019 مرجانی مد شده ولی با چی باید ست کرد ؟ توروخدا نخریاچیه این رنگ مخصوصا واس مانتو اون برا خارجکیاس ک دامن تا با سن میپوشن ما98 هستیم قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 مرجانی میشه تو مایه های قرمز دیگه؟؟؟ یه چیزی بین نارنجی و گلبهی . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23120 یه مانتو پارسال خریدم نپوشیدم. رنگش ابی نفتیه. با روسری پارچه ای قواره بزرگ صورتی ملیح. با شلوار جین ... روسری با جین نپوش قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 یه مانتو پارسال خریدم نپوشیدم. رنگش ابی نفتیه. با روسری پارچه ای قواره بزرگ صورتی ملیح. با شلوار جین ... مطمئنا ناز میشی . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 این چطوره سگه نه ها مانتو ه😁 سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23120 اسپرته. نخیه ی کلا روسری با جین خوب نمیشه قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
گلپونه۵۱ عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1924 یه چیزی بین نارنجی و گلبهی . پس رنگ جوون پسندیه.من ی مانتو مشکی خوش دوخت میخرمو سعی میکنم روسری تو مایه رنگ مرجانی ومشکی باهاش ست کنم.
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 پس رنگ جوون پسندیه.من ی مانتو مشکی خوش دوخت میخرمو سعی میکنم روسری تو مایه رنگ مرجانی ومشکی باهاش ست ... خوبه با سلیقه ، من به روسریش فکر نکرده بودم . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23120 این چطوره سگه نه ها مانتو ه😁 قشششششنگه مثلا اگ بخوای مرجانی داشته باشه اون قسمتای صورتیش مرجانی باشه خوب میشه نه کلا قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
گلپونه۵۱ عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1924 این چطوره سگه نه ها مانتو ه😁 باید ببینی چی بهت میاد منظورم اندامته. من از اینکه مدلی رو بپوشم که بهم نیاد متنفرم حتی اگه جدیدترین مدل باشه.