2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا خیلی دوره نسبتش

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

حالا چرا میپرسی

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

من شوهرعمه ي پدرشوهرم فوت شد رفتم ولي الان ديگه نميرم فقط نزديكاشونو ميرم چون خانواده شوهرم واسه فوت دوتا بابابزرگام فقط ختم اومدن حتي چهلم دعوت بودن نيومدن بي احترامي كردن منم ديگه احترام نخواهم گذاشت

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
من شوهرعمه ي پدرشوهرم فوت شد رفتم ولي الان ديگه نميرم فقط نزديكاشونو ميرم چون خانواده شوهرم واسه فوت ...

خوب میکنی با هر کس مثل خودش باید رفتار کرد منم زیاد احترام می گذاشتم اما دیگه مثل خودشون رفتار میکنم

راه نزدیک بود و اگه سر کار نبودم شاید یه مسجدشو می رفتم

اما راه دور نه نمی رم مخصوصا تو عقد خیلی سخته

اونا هم نباید توقع داشته باشن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
من شوهرعمه ي پدرشوهرم فوت شد رفتم ولي الان ديگه نميرم فقط نزديكاشونو ميرم چون خانواده شوهرم واسه فوت ...

آخی عزیزم چه بد

خدا پدربزرگات رو بیامرزه

Dance me to the end of Love...