2777
2789
عنوان

فقط یه خونه .......

206 بازدید | 19 پست

ای خدا مگه من چی میخوام ۶ ساله ازدواج کردم بعد ۶ سال نمیتونیم یه خونه بخریم شاید تا پارسال میشد اما الان خیلی سخت شده کار شوهرم داره ضرر میده خونه ای که الان میشینیم افتضاحه این نبود آرزوهای من ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش  عزیزم کسایی ک با دست رنج خودشون میخان خونه بخرن بیشتر از اینا طول میکشه

خونه داشتیم فروختیم زدیم به کار و کاسبی  این خونه ای که هستیم الان اجاره ی بالا داره نم میده نورگیرنیست شوفاژ اش خرابه منم دیشب گفتم از اینجا بلند میشم می رم یه جای خوب میشینم من که مستاجرم 

6 سال؟؟؟؟

من الان 17 ساله

با دو تا بچه

قبل گرونی داشتیم میگشتیم که خورد به گرونیا

ده سال از نظر مالی عقب رفتیم

پول ما ارزشش کمتر از نصف شد و خونه دو برابر

این چیزا شانسه که من ندارم

البته مطمینم آه عمه ها و بچه های عمه های شوهرم پشت شوهرمه

خواب دیدم

پدر و مادرش ارثشونو خوردن

قدیما که خیلی محتاج بودن اینا پولشونو ندادن هرچند که خودشون وضعشون عالیه عالی بوده

الان بچه های اون عمه ها همه عالی شدن و اینا مفلس شدن

من که دیگه بهش فک نمیکنم صبر میکنم دوسه سال ببینیم چی میشه تو هم ناراحت نباش به خدا توکل کن

الان داریم دنبال خونه میکردیم به صاحبخونه گفتیم میخوایم بلند شیم تو ۶ سال ۴ تا خونه عوض کردم حالا معلوم نیست بعدی چه جور بشه چند سال بشینم

6 سال؟؟؟؟ من الان 17 ساله با دو تا بچه قبل گرونی داشتیم میگشتیم که خورد به گرونیا ده سال از نظر ...

ای روزگار  خیلی سخته من یه بچه ۳ ساله دارم دلم میخواد تا قبل مدرسه ی پسرم یه دونه دیگه بیارم ولی فکر نکنم بشه همین یه بچه بسه 

پس من چی بگم هیچی نداریم .دو ساله تو یه خونه با خانواده شوهرمم .بقران اصلا زندگی نمیکنم این روزا

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب