2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

118 بازدید | 9 پست

خانما ٣١ هفتمه...اما هنوز تهوع لعنتی دس از سرم برنداشته.....طرف گوشت برم مردم از تهوع....خدایااااا از ی طرف نگران بچمم ک گوشت نمیخورم ازطرفی این این وۻعیت ازارم میده...کسایی مثل من بودن؟؟؟ایا نخوردن گوشت خیلی بده؟؟؟؟توروخدا راهنماییم کنید

ارزوم بود مثل توباشم هفته 31 باشم از تهوع نتونم بلند بشم ارزومه خدا بهم  بچه بده خسته شدم

خيلي زود اين حسات تموم ميشه نكران نباش

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گوشت نمیخوردم فک کنم فقطططط آخرای ماه 8 بود شروع کردم گوشت خوردن اونم یههههه ذرههههههههههه...چیزای دیگه میخوردم..ولی سر زایمان طبیعی واژنم خونریزی کرد یعنی پاره شده بود بعد یه ماما بهم میگف علتش اینه گوشت قرمز نخوردی  توبارداری همش مرغ خوردی اینجوری شدی آخر سرم سزارینم کردن...

گوشت به صورت کنجه بخور ... یا چلو گوشت خیلی سرخ کن...

ارزوم بود مثل توباشم هفته 31 باشم از تهوع نتونم بلند بشم ارزومه خدا بهم  بچه بده خسته شدم خيلي ...

عزیزم  انشالا خدا بهت بده ولی خوب ن مث منه بدبخخخخخخ بخدا مردم دیگه....ناشکر نیستم شکرررش ی دنیا ولی بخدا توزجرم شدیو