2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه ی حبوبات میریزی اندازهدای که من میریزم به تعداد هر دو نفر از هر حبوباتی یک قاشق

حبوبات رو از روز قبل خیس میکنی و چند بار آبش رو عوض میکنی 

حبوبات رو میریزی تو قابلمه تا بپزه آبش رو هم همون اول اندازه کن زیاد و کم نباشه 

پیاز داغ و سیر داغ فراوون درست میکنی یک مقدارش رو کنار میزاری برای تزیین بقیش رو زردچوبه میزنی و بوی خانی زردچوبه که رفت خاموش میکنی میزاری کنار 

حبوبات که پخت سبزی آش رو که نباید زیاد خورد کرد همراه پیاز داع و سیر داع میریزی تو قابلمه

یکم که قل خورد رشته رو میریزی کم کم هم میزنی از ته که ته نگیره 

رشته رو زیاد نریز که یهو سفت میشه

بعد هم با تزیینات و نعنا داع و کشک نوش جان کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
از همه ی حبوبات میریزی اندازهدای که من میریزم به تعداد هر دو نفر از هر حبوباتی یک قاشق حبوبات رو از ...

اگر آب قلم هم داشته باشی توش بریزی فوق العاده خوشمزه میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

۱. حبوبات (نخود. لوبیا سفید . لوبیا قرمز. لوبیا چیتی)رو از شب قبل با عرق نعنا خیس میکنم و آبشو عوض میکنم بعد به یه پیاله کوچیک برنج که بهش اضافه میکنم میپزم. اگه یه قلم هم توش بندازی که عالی میشه.

۲. چند تا پیاز بزرگ رو خلالی خورد میکنم و همزمان که حبوبات میپزه سر صبر با حوصله با زردچوبه زییییاد سرخش میکنم.

۳. به حبوبات سبزی اضافه میکنم و بدون اینکه دیگه در ظرف رو بذارم میذارم قل بزنه

۴. سیر داغ ، نعنا داغ درست میکنم.

۵. نصف پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و یکی دو قاشق پُررررر کشک به سبزی و حبوبات در حال پخت اضافه میکنم و قل که زد شعلشو کممممم میکنم و رشته میریزم با همون شعله کم نم نم بپزه و باز شه و هراز چند گاهی هم میزنم. به هیچ عنوان شعله رو زیاد نکن که رشته ها وامیره و تو آش محو میشه. به هیچ عنوان در قابلمه رو دیگه نذار. چون رشته ها وا میره آش هم تیره میشه

۶.بعد خاموش که کردم میکشم تو ظرف یه ربع صبر میکنم روش ببنده تا بتونم هرجور میخوام تزیین کنم.

عدس اختیاریه من خودم دوست ندارم آشو تیره میکنه نمیریزم.

آش سبز خوشرنگ نوش جان.