2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم اون همه عشق تهش بشه تنفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر چی گفت ک باعث شد تو اینقدر ناراحت بشی ک خودتو بزنی ...  منم به مادرم خیلی حساسم ولی هیج ...

گفت ی روزی ب پسرمون میگم بهش شیر ندادی 

با مامانم بحثش شد مامانم گفت باشه من میرم گفت خوش اومدی 

ی عالمه حرف خاله زنکی ک چرا مامانت ب ابجیم فلان گفت

بچه من چون شیرم کم بود بدنش کم اب شد بیمارستان بستری شد روز سوم یا چهارم بعدزایمانم همش اونجا بودم با ی شکم پاره و کلی درد این حالمو خیلی بد کرد بعد ک مرخص شد بچم شوهرم و مامانم بحثشون شد شوهرم میگف نباید شیر خشک بدی درحالی ک متخصص نوزادان بهم گفت حتما بده مامانم بهش گفت نمیشه ک نده بچه دوباره مریض میشه برگشت ب مامانم گفت ب تو ربطی نداره دخالت نکن

گفت ی روزی ب پسرمون میگم بهش شیر ندادی  با مامانم بحثش شد مامانم گفت باشه من میرم گفت خوش اومد ...

اوو یعنی سر چیزای علکی بحث کردید... 

شوهرت نمیدونه تو الان از لحاظ روحی شرایط خوبی نداری و باید درک کنه , 

استاتر باید براش توضیح بدی

ببخشید ولی اصلا چرا تو موضوع شیردادن دخالت میکنه , مرد کجا این بحثا کجا

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

میفهمم چقداذیت میشی.من بچم لاغره مادرشوهرم هرچندوقت یه بارمیگه شیرت قوی نیس.اینقدناراحت میشم که حد نداره

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌

قبل از بستری شدن بچم چون بچم خیلی گریه پیکرد مامانم گفت این بچه گشنشه (توبیمارستانی ک زایمان کرده بودم گفته بودن شیرت بسشه کمکی نده) پرستاره نفهمیده گفته کمکی ندید ب مامانم گفت اونا نفهمیدن حتما تو میفهمی بگیم بیان ازت یاد بگیرن

عزیزم هورمون هات تغییر کرده واسه همین خیلی حساس شدی. 

البته مادرم یه عمه ای داشت که همیشه میگفت: ادم داماد رو نمی تونه بشناسه مگه اینکه دخترش زایمان کنه، اون وقته که داماد ذات خودش رو نشون میده!!!!

قبل از بستری شدن بچم چون بچم خیلی گریه پیکرد مامانم گفت این بچه گشنشه (توبیمارستانی ک زایمان کرده بو ...

چه بی شعور.اه 

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌