چهارسال دوستی چندماه نامزدی یکسال ونیم عقد و یکسال و نیم از ازدواجم میگذره خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم انقدر ک به خاطرش از خیلی چیزا گذشتم اما همه چیز درست چندروز بعداز زایمانم تموم شد دیگ دوسش ندارم ک هیچ ازش بیزارم و اصلا دست خودم نیست
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سر اینکه شیر نداشتم ب بچه بدم کلی اذیت شدم خودشو زد ب تفهمی و همش گفت نمیخوای بدی خودت نمیخوای ازش م ...
به مامانت چرا بی احترامی کرد؟
آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨