2777
2789
عنوان

ضبط صدای همسرم

542 بازدید | 19 پست

من برنامه A Rرو گوشبش نصب کردم

و هیچی ازش ندیدم

فقط امشب دیدم ی خانمی اشتباع زنگ زده ب شوهرم و شوهرمم محکم جوابش داده بود

ولی شماره رو پاک کرده بود

شوهرم کلا زیاد چیزی ازم قایم میکنه!!

یکسالم ترامادول مصرف کرده من متوجه نشدم ولی خداروشکر چند روز ازمایش داد و منفی بود

ولی هی بهش شک دارم

چکار کنم بهش بکم چرا شماره رو پاک کردی؟؟ چرا بهم دروغ میکی و اینکه چیزی نبود بخوای قایمش کنی؟!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

نع

میفهمه صداشو ضبط کردی 

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم انقدر بهش از این گیرا الکی دادی شماره رو پاک‌کرده باز شروع به بازپرسی نکنی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
برنامه چی؟ خودش چجوری متوجه نشد

تو گوشیش مخفی میکنی رو صفحه ام نمیاد خیلی خوبه من برای مادرشوهر گرامم وصل کردم فقد😂😂😂

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
چقدررررر اشتباه میکنی بهش گیر نده بازپرسی نکن

همه بخم میگن

جتی دکتری ک برا ترامادول رفت پیشش بهم گفت ۸۰ درصد مصرفش بخاطر کنجکاوی و گیرای توعه

چکار کنم

همش احساس میکنم داره دروغ میگه

زیاد میپیچونم اخه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
هرچی بهش بیشتر گیر بدی و کنجکاوی کنی اون دورغگوی حرفه ای تری میشه😑

چکار کنم ک محکم شم و اعتمادکنم؟

واسه این ک شما شکاکی و میترسه شما ببینی و برات سو تفاهم شه 😐

چکارکنم اینجوری نباشم؟