2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری راهنمایی

125 بازدید | 13 پست

من ماه پیش ۲۱ ابان اولین روز اخرین پریم بود الان اگه اشتباه نکنم هفته پنجمم دکترم برام ۲۹ همین ماه نوشته سونو نمیدونمم سونوی چیه میگم زود نیس؟خیلی استرس دارم

خدایا مثل همیشه هوامو داشته باش🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا سونو قلب نوشته نرو زوده هشت هفته شد برو واس منم نوشت شش هفته رفتم قلبش تشکیل نشده بود استرس گرفته بودم هشت هفته رفتم ..‌.

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
احتمالا سونو قلب نوشته نرو زوده هشت هفته شد برو واس منم نوشت شش هفته رفتم قلبش تشکیل نشده بود استرس ...

یعنی سه هفته دیگه صبر کنم اخه حتی ساک هم دیده شه برام اطمینان قلبه همش حس میکنم این از خون الکیه ولی نه لک دیدم نه چیزی درد سینه دارم حالت تهوع هیچی 

یعنی سه هفته دیگه صبر کنم اخه حتی ساک هم دیده شه برام اطمینان قلبه همش حس میکنم این از خون الکیه ولی ...

چرا الکیه فکرو خیال نکن ان شالله همه چی خوب پیش میره واس علایم زوده یکم صبور باش

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
مبارك باشه گلم از اين نظر ميگم ك اگه رفتي چيزي مشخص نبود دلهره نداشته باشي

بخودم قول دادم دلهره نگیرم خوب منطقی نیست توقع ضربان قلب داشته باشی ولی حداقل باید ساک دیده شه

بخودم قول دادم دلهره نگیرم خوب منطقی نیست توقع ضربان قلب داشته باشی ولی حداقل باید ساک دیده شه

بنظرم از دكترت بخواه ك سونو ديرتر برات بفرسته

نه انتظار نداشته باش شايد ساكتم ديده نشه

البته ان شاءالله ديده ميشه

بعد اينجوري هي بهت ميگن برو دو هفته ديگه بيا دوباره چك بشي

هم خودت نگران ميشي هم سونوي زياد براي جنين خوب نيس

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
یعنی سه هفته دیگه صبر کنم اخه حتی ساک هم دیده شه برام اطمینان قلبه همش حس میکنم این از خون الکیه ولی ...

همه ك قرار نيس لك بينن

آز خونتم الكي نيس گلم

شما بارداري

همينكه سينه هات درد ميكنه نشونه خوبيه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
2790
2778
2791
2779
2792