هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 عنوان همسرم داره میره سربازی 470 بازدید | 42 پست آمدزشیش افتاده شهر خودمون.کسی اطلاع داره که تو دو ماه آموزشی چند وقت یه بار میاد خونه؟😭 1397/09/25 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38998 نمیاد خونه و متاسفانه دوران سختیهاما بعدش میاد تند تند😊نیرو انتظامیه؟
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 یه بارمیان دوره میاد.یه بارپایان دوره السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
helen72 عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 6420 اموزشي خونه نميان تا تموم شه از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 یاد این آهنگ افتادم😐😐😐😐موهام زددددم ..بهم میاد؟😭😭😭😭😭😭مگه زشت شدم نگام نمیکنی دلت میاد دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
چایدارچین عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 4127 آموزشی خیلی فک نکنم بیاد خونه پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 شهرخودتون هفته ای دوروز فکرکنم میاد اخرهفتها تو اموزشی؟
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 نمیاد خونه و متاسفانه دوران سختیه اما بعدش میاد تند تند😊 نیرو انتظامیه؟ اره.چطوره؟
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 یه بارمیان دوره میاد.یه بارپایان دوره چند روزه؟
habib149 عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 1749 الان زرتی میاد حداقل وسط اموزشی میادولی الان دیگه اخر هر هفته میانکچل شده؟😂😂😂😂😂یادش بخیر از بین همه اون ادما فقط من دوس دختر نداشتم ارزو به دل موندم به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 چند روزه؟ یک روزیادوروز السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢