2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

308 بازدید | 14 پست

بچا من بابام شش ساله خونه نمیخره پولشو داره و نمیخره اجاره نشینیم!

الان شش ماهه خونه بهش معرفی میکنیم میاد بهونه میگیره و نمیخره بابام خیلیییی ظالمه یه ادم بسیاررر مزخرفه که هیچ خصوصیت مثبت نداره

یه ذکری نیس بگین من بخونم این کوتاه بیاد😭

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

اگر ذكرى پيدا كردى بگو منم بخونم شوهرم كوتاه بياد آخه دقيقا مثل باباته

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اخه نمیخره😕 بخره ک اقتصادی تر هس

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دلیلش چیه؟

برا اینکه کار نمیکنه پولاشو گذاشته بانک سود میگیره خوش میگذرونه 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

از کسی حرف شنوی نداره؟ بین دوست و فامیل

هیچ کی پسش برنمیاد استغفراله خدا هم پسش بزنمیاد

برا اینکه کار نمیکنه پولاشو گذاشته بانک سود میگیره خوش میگذرونه 

اینکه اشتباهه ارزش پولش کم میشه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
اینکه اشتباهه ارزش پولش کم میشه

اره بخدا همش دارم ذکر میگم دیوونمون کرده

ما هم چند سال پیش شرایط خرید خونه رو داشتیم اما شوهرم میگفت بهم فرصت بده تا با پول هام کار کنم تا بتونم خونه بهتری بخرم. نه اینکه بز اره بانک

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!