2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

184 بازدید | 23 پست

سلام من شوهرم صبح صبحونشو میخوره میره منم تا ظهر بی حوصلم یا تی وی میبینم یا گوشی بازی میکنم دیگه خسته شدم ظهر میاد ناهار میخوره بعد میره شبم 12اینا میاد شام میخوره میخوابه

خسته شدم از این مدل زندگی بخدا

یه مدتم اینجور باشم افسرده میشم یکم کمک کنید چیکار کنم یکم فرق کنه زندگیم

بیرون میرم میامم همین برنامس خیلی دلم برا شوهرم تنگ میشه میگم فقط کنارم باشه اخه جمعه هام همین شرایطه مهمونیم برم باید خواهر شوهرم یا پدرشوهرم اینا بیان دنبالم اخر وقت میادشوهرم همونجایی ک هستم باهم میایم خونه 

یه راه حلی بگید زندگیمو از یکنواختی دربیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نباید انقد وابسته به شوهرت باشی مادر منم این شکلی بود همش افسرده بود باید یه روتین که دوس داری  واسه خودت بذاری مثلا یه کلاس که دوس داری برو یه کتاب که دوس داری بخون و یه سریال که دوس داری ببین این کارا رو توی هر روزت برنامشو بجین یه مدت که انجان بدی میوفتی رو روال و حس خوب بهت میده😊

عزیزم نباید انقد وابسته به شوهرت باشی مادر منم این شکلی بود همش افسرده بود باید یه روتین که دوس داری ...

نمیشه جور در نمیاد هرکاری میکنم.

رقتم کلاس نصفه ول کردم

رفتم باشگاه اونم دور بود نشد کامل برم جایی ام نمیتونم زیاد برم فقط باخواهرشوهرم خیلی صمیمی هستم اون تندتند میاد خونمون که حوصلم سرنره اون موقع هم بچه هاش بریز بپاش خیلی زیاد میکنن خسته میشم دوروزم باید جمع وجور میکنم

نمیشه جور در نمیاد هرکاری میکنم. رقتم کلاس نصفه ول کردم رفتم باشگاه اونم دور بود نشد کامل برم جایی ...

پس عزیزم باید با فیلمو کتاب خودتو سرگرم کنی و وقتتو پر کنی این برنامه های ورزشی رو هم نصب کن یه ساعتا که میتونی ورزش کن😊

کتابخانه نزدیک خونتون پیدا کن

تلگرام نصب کن واز کانالهای هنری بهره بگیر وتو خونه کار کن

خصوصا نمدی

روزمرگیهات وخاطرات تو دفتری بنویس وبصورت کتاب درش بیار

جدول سودوکو حل کن تا به ذهنت کار بدی