2777
2789
عنوان

خانوما بیایین

42 بازدید | 6 پست

کسی ذکری یا ختمی میدونه بخونم ک مادر دوس پسرم سریع تر کارای دوس پسرمو درست کنه ک بیان خاستگاریم.؟کسی ذکر خوبی بلده؟

خدایا بهت وصل میشم ک به ارامش الهی برسم

میشه برام صلوات بفرستید بخاطر دل مادرم کمکم کنید

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره حضرت مریم بخون این سوره رو روی کاغذ بنویس و آخر حمام خودت رو باهاش غسل بده ان شاء الله که خیر ...

اخه چجوری بنویسم؟زمان خاصی داره؟ینی از رو قران رو برگه بندیسم؟با چه نیتی بنویسم؟بعدش چطور غسل بدم؟

اخه چجوری بنویسم؟زمان خاصی داره؟ینی از رو قران رو برگه بندیسم؟با چه نیتی بنویسم؟بعدش چطور غسل بدم؟

اول صبح جمعه بهتره 

روی کاغذ با وضو بنویس

اون کاغذ رو لوله کن‌ توی یه بطری نوشابه خانواده 

برو غسل جمعه کن

انتهاش به نیت بخت درست با آب بطری غسل کن

بیا بیرون نماز جعفر طیار بخون

ان شاء الله که خدا گره از کارت باز میکنه

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

اول صبح جمعه بهتره  روی کاغذ با وضو بنویس اون کاغذ رو لوله کن‌ توی یه بطری نوشابه خانواده&nbs ...

جدی مرسی عزیزم.فقط از روی قران رو برگه بنویسم؟معنیشم بنویسم؟بعدش برگه رو بندازم تو بتری خیس میشه جوهرش پخش میشه ک ایرادی نداره؟برگه رو چیکار کنم ؟