صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 عنوان زیست ژنتیک 285 بازدید | 9 پست سلام کسی هست زیست ژنتیک خونده باشه یادر حال تحصیل باشه قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤ 1397/09/25 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانتو عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1778 سلامسؤالتون چیه؟ یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 سلام سؤالتون چیه؟ میخواستم این رشته رو بخونم .واینکه بدونم بازار کارش چطوره البته من لیسانس حسابداری دارم ولی به خاطر علاقم میخوام بخونم قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
سانتو عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1778 از نظر بازار کار خیلی وضعیت خوبی ندارهچون جزو رشته های علوم پایه به حساب میاداین رشته ها هم که میدونید توی ایران بهشون بها داده نمیشه متاسفانهاما شما به خاطر علاقه ای که دارید میتونید بخونیدعلم ژنتیک لذت بخشه اتفاقا یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
سانتو عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1778 من این رشته رو نخوندمامایکی از دوستان صمیمی ژنتیک میخونه در دانشگاه الزهراایشون رشته اشون رو دوست دارنخیلیم امیدوارن به اینده کاریشالبته تلاش میکنه توی مقطع ارشد گرایش ژنتیک پزشکی بخونهچون گویا بازار کارش نسبت به بقیه ی گرایشا خیلی بهتر هست یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
istcosmetic عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 987 زیست کنکور در سایت زیر صد سنجشآموزش جامع کتاب زیست شناسی دهم یازدهم و دوازدهمتحلیل تست های کنکور سراسری
royahedayat عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 60 تماشای رایگان آموزش شیمی کنکور با تدریس بهترین استاد شیمی ایران:عارف ربیعیان
royahedayat عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 60 تماشای رایگان ریاضی و فیزیک مهندس امیر مسعودی امیر مسعودی