2777
2789

ای خدا😍خونم جوش خورد

ایشالا خدا حفظش کنه عسلو

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اصلا نباید تکونای نی نی ها رو باهم مقایسه کنید. ینی مثلا شاید نی نی شما بعدازظهرا بیشتر تکون میخوره, نی نی من صبح ها... 

حتی تعداد و شدتش رو هم نباید مقایسه کرد. 

همین ک تکون میخوره اوکیه 😉

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
شما از چندهفتگی احساس کردین شکمتون نبض میزنه ؟

از همون اول 

پنج شش هفتگی

واس من خیلی هم زود تکون خورد 

از سیزده چهارده هفتگی خودشو جمع میکرد ی طرف 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
از همون اول  پنج شش هفتگی واس من خیلی هم زود تکون خورد  از سیزده چهارده هفتگی خودشو جمع ...

چه جالب منم ۱۳ هفتمه ولی چیزی متوجه نمیشم.حالش خوبه یعنی؟من هماتوم دارم نکنه اتفاقی افتاده براش

💖